Selectați pagina

NEWS ALERT!!! Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis prelungirea carantinării localității Dumbrăvița pentru o perioadă de 7 zile.

NEWS ALERT!!! Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis prelungirea carantinării localității Dumbrăvița pentru o perioadă de 7 zile.
Publicitate

Având în vedere faptul că, în ultimele 14 zile, rata de infectare/1000 de locuitori la nivelul județului Timiș a crescut, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a făcut, ieri, o analiză la nivelul unităților administrative-teritoriale care au rata de infectare peste 6/1000 de locuitori. Ca urmare, Direcția de Sănătate Publică Timiș a făcut analiză pe fiecare dintre aceste unități administrativ-teritoriale pentru a se vedea dacă se impune măsura carantinării.
Direcția de Sănătate Publică a transmis Institutului Național de Sănătate Publică analizele, iar INSP a transmis, astăzi, avizele pentru carantinarea localității Dudeștii Vechi, pentru o perioadă de 14 zil, CJSU și pentru prelungirea carantinării localităților Dumbrăvița și Șandra pentru o perioadă de 7 zile.
În urma avizului carantinării dat de INSP, astăzi, subprefectul Mircea Băcală a convocat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-a votat instituirea măsurii de carantinare a localități Dudeștii Vechi pentru o perioadă de 14 zile.
Totodată, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis prelungirea carantinării localităților Dumbrăvița și Șandra pentru o perioadă de 7 zile.
Hotărârile vor fi transmise de urgență către Centrului Național de Coordonarea și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinelor șefului Departamentului pentru Situații de Urgență pentru instituirea carantinei în localitatea Dudeștii Vechi și, respectiv, pentru prelungirea carantinei pentru localitățile Dumbrăvița și Șandra. Măsurile de carantinare intră în vigoare de la data și ora prevăzută în Ordinele șefului DSU.
Hotărârile CJSU privind carantinarea împreună cu modelul Declarației pe propria răspundere vor fi transmise localităților și vor fi publicate pe site-ul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – cjsutm.ro. De asemenea ordinele șefului DSU vor fi comunicate localităților carantinate și vor fi publicate pe site-ul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – cjsutm.ro.

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...