Selectați pagina

Cerbul Albastru și-a deschis magazin lângă Dumbrăvița

Publicitate

Cerbul Albastru a venit lângă tine! Grupul de firme cu o experiență de 30 de ani pe piața perdelelor și draperiilor și-a deschis un nou magazin în Timișoara, pe Calea Aradului nr. 58, în retail park-ul din nordul orașului.

Aici puteți găsi materiale textile, la cea mai bună calitate și cel mai bun preț. Cele cinci magazine din vestul țării sunt permanent aprovizionate din depozit cu cele mai noi materiale textile, începând cu perdele, draperii, covoare, tapet, lenjerii de pat, mercerie și accesorii. Dacă la magazinul vis-a-vis de Centrul Comercial Auchan și cel din Galeria 1 n-ați văzut exact ce căutați, cu siguranță veți găsi în showroomul din Arad.

Dacă vă mutați într-un cămin nou, sau vreți să reamenajați locuința cu sau fără ajutorul unui designer, Cerbul Albastru este soluția. Asistenții de vânzări vă pot consilia pentru a alege cea mai bună variantă în concordanță cu preferințele clientului și bugetului alocat. Până la alegerea perfectă, cei de la Cerbul Albastru vă pot sfătui și cum să stabiliți dimensiunile perdelelor și a draperiilor sau cum se calculează necesarul de role de tapet, dar vă pot oferi informații prețioase și în privința întreținerii perdelelor, draperiile sau chiar și a covoarelor.

Ȋn magazinele Cerbul Albastru găsiţi ţesături fine, accesorii inedite pentru cele mai elegante obiecte vestimentare, perdele şi draperii rafinate pentru pentru amenajări interioare deosebite, tapet preţios şi covoare elegante pentru a încânta cele mai pretenţioase gusturi.

Cerbul Albastru este recunoscut pentru o diversitate largă de produse, un raport calitate-preţ excelent, servire şi servicii profesionale. Conceptul Cerbul Albastru s-a construit în timp şi a creat o imagine care are în prim plan calitatea, diversitatea şi profesionalismul.

De asemenea vă stă la dispoziție și https://www.cerbulalbastru.ro/ unde puteți cumpără online.

Se oferă consiliere și manopera cusăturii gratuită.

(P)

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...