Selectați pagina

VIDEO: Star Kervan Dumbrăvița, singura măcelărie turcească din regiune, este pregătită pentru Paște, dar și de sezonul grătarelor!

Publicitate

Cunoașteți produsele celor de la Star Kervan Dumbrăvița? Chiar dacă nu ați călcat pragul singurei măcelării turcești din regiune, de pe strada Conac 50, cu siguranță ați mâncat o șaormă cu de toate, un burger delicios sau un gulaș, musai din carne de vită, nu-i așa?! Mehmet Çelik și soția Monica aprovizionează mai multe restaurante, fast-food-uri și food truck-uri din Timișoara și Dumbrăvița, astfel că este imposibil să nu fi gustat din cărnurile sculptate de mâinile iscusite și școlite în Anatolia, perfecționate în Istanbul și Londra.

Proprietarii singurei măcelării turcești din regiune se pregătesc intens pentru Paște. Deschis în urmă cu 2 ani, Star Kervan Dumbrăvița i-a obișnuit deja pe localnici cu cele mai proaspete și calitative produse din oaie, miel, vită, vițel și pui. Special pentru sărbătorile pascale, dumbrăvițenii pot cumpăra aici miel întreg, pulpă sau rasol de miel, și toate ingredientele pentru un drob delicios, adică inimă, rinichi, splină, plămâni, ficat și prapură.

Cu venirea primăverii, încet-încet putem să ne gândim deja la o ieșire la iarbă verde, la un grătar cu prietenii sau la un picnic cu familia. Mehmet Çelik va pregătit tot. Puteți să vă aproviziona pentru grătar cu mici, cârnați sucuk, frigărui, coaste de vițel, celebrele kebaburi, pastramă de oaie, dar și carne și chifle pentru burgeri, sosuri, cărbuni, apă sau sucuri.

Mehmet Çelik, ne spune care este secretul bucătarilor și a măcelarilor proveniți din Țara Semilunei.

Pe lângă produsele de carmangerie, Star Kervan are o ofertă impresionantă de produsele alimentare începând cu deliciosul baclava, halva, rahat, humus, tahini sau condimente de tipice pentru bucătăria turcească. Desigur, aici ne putem aproviziona cu murături, dar și măsline, ceaiuri și cafele. Iar gurmanzii adevărați pot face comandă pentru burtă de vită, T-bone sau antricot.

Star Kervan este deschis zilnic între 9-19, sâmbătă 9-16, iar duminica între 9-14.

Urmăriți noutățile carmangeriei pe https://www.facebook.com/Carmangeria-Star-Kervan

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...