Selectați pagina

Yard Sale, din nou în Piața Dumbrăvița – Ce produse puteți vinde și cumpăra

Yard Sale, din nou în Piața Dumbrăvița – Ce produse puteți vinde și cumpăra
Publicitate

După doi ani de pauză, duminică dimineața revine Yard Sale din Dumbrăvița. Locația a rămas aceeași, Piața de pe strada Kós Károly colț cu Silvana, iar vânzătorii promit că vor aduce și expune bunuri pe care le au deja în posesie, în casă și gospodărie. Doritorii, dumbrăvițeni și nu numai, sunt așteptati să viziteze piața pentru a descoperi comunitatea dumbrăvițeana și pentru a socializa cu cei prezenți. Organizatorii ne-au confirmat că au fost deja rezervate 35 de mese, iar câteva mese sunt rezervate pentu Colțul Copiilor.

„E momentul când toate casele, garajale și spațiilede depozitare vor respira ușurate. Dumbrăvițenii se adună să pună în vânzare tot ce au mai bun, dar nu le mai folosesc” – sună invitația din partea organizatorilor.

Expozanții trebuie să fie rezidenți ai localității Dumbrăvița. Bunurile expuse spre donat și troc trebuie să fie bunuri personale, provenite din casă și gospodărie, să fie noi sau în stare bună. Se exclud bunurile cu scop comercial (inclusiv produse de tip MLM), la fel și produsele alimentare. Organizatorii își rezervă dreptul să refuze expunerea bunurilor de provenienta comecială, sau nepotrivite evenimentului.

„Scopul evenimentului este de a reuni comunitatea dumbrăvițeană, de a aduce împreuna pe cei care doresc să facă troc și schimb, contra unor sume modice” – mai spun organizatorii.

Detalii suplimentare găsiți pe pagina evenimentului: https://fb.me/e/4DVWtEgXyPublicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...