Selectați pagina

Alin Nica somat de Primăria Timișoara pe tema infrastructurii de troleibuz din Dumbrăvița – Declarații Dominic Fritz

Alin Nica somat de Primăria Timișoara pe tema infrastructurii de troleibuz din Dumbrăvița – Declarații Dominic Fritz
Publicitate

Primarul Municipiului Timișoara, Dominic Fritz, a transmis în cursul zilei de astăzi către Președintele CJT, Alin Nica, o adresă prin care solicită stabilirea cu celeritate a unei date la care infrastructura liniei de troleibuz din Dumbrăvița să fie predată către constructorul lucrării în vederea extinderii drumului de legătură cu Autostrada A1 – se arată în comunicatul de presă remis DumbravitaTV.ro.

Am înțeles că proiectul a avut mai multe probleme de-a lungul celor aproape 5 ani de când s-a semnat contractul de finanțare și sper ca acum aceste probleme să se fi rezolvat. I-am transmis președintelui Nica faptul că noi suntem pregătiți în orice moment să predăm către constructor toată infrastructura liniei de troleibuz din Dumbrăvița, așa cum Primăria s-a angajat prin contractul de finanțare că o va face. Cu cât această predare a stâlpilor către constructor se întâmplă mai repede, cu atât scade riscul ca CJT să piardă finanțarea europeană pentru extinderea drumului dintre Timișoara și autostradă – a spus primarul Dominic Fritz.

Primăria Municipiului Timișoara este Partener 3 în proiectul extindere a drumului Timișoara – A1 prin Dumbrăvița. În această calitate, prin contractul de finanțare, Primăria Timișoara s-a angajat să pună la dispoziție și să permită accesul la întreaga infrastructură tehnico-edilitară din proiectul de extindere a liniei de troleibuz în Dumbrăvița. Așa cum CJT s-a obligat să realizeze lucrările necesare de relocare a stâlpilor aflați în proprietatea Primăriei Timișoara.

În comunicatul de astăzi se precizează că primarul Dominic Fritz a cerut Președintelui CJT să respecte angajamentul din contractul de finanțare care prevede că extinderea drumului de legătură se face între autostradă și Timișoara, și nu în alt punct. Primăria Municipiului Timișoara exclude categoric varianta întreruperii transportului public cu troleibuzul înainte de a exista un constructor care să înceapă șantierul, aceasta nefiind necesară.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...