Selectați pagina

Rețele Electrice Banat: Miercuri și vineri sunt anunțate întreruperi de curent în Dumbrăvița

Rețele Electrice Banat: Miercuri și vineri sunt anunțate întreruperi de curent în Dumbrăvița
Publicitate

Rețele Electrice Banat anunță întreruperi de curent în comuna Dumbrăvița MIERCURI, 21 FEBRUARIE, între orele 09:00 – 17:00 pe străzile: Fervenția II (p), Liviu Rebreanu (p), Terra (p) și Arinului (p).

Totodată sunt anunțate întreruperi de curent, VINERI, 23 FEBRUARIE, între orele 09:00 – 17:00 pe străzile Fervenția II (p), Simfoniei, Literaturii, Muzicii, Gabriel Liiceanu, Cellini și Buenos Aires (p).

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Rețele Electrice Banat (companie parte a grupului PPC) a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora.

*(p) – parțial

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...