Selectați pagina

Automobiliștii din Dumbrăvița se pregătesc pentru “GRAND TOUR PIȘCHIA 2024”

Automobiliștii din Dumbrăvița se pregătesc pentru “GRAND TOUR PIȘCHIA 2024”
Publicitate

În data de 29.06.2024 în comuna Pișchia va avea loc etapa a V-a din Campionatul  de Automobilism & Drift & Karting Timiș 2024, sub denumirea “GRAND TOUR PISCHIA 2024” în organizarea Asociației AUTO CLUB RALLY TIMIȘ, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Competiția diferă de edițiile trecute în sensul că se desfășoară în exclusivitate în comuna Pișchia – celelalte ediții s-au desfășurat și în comuna Giarmata – și este unica ca mod de organizare în România, fiind de tipul viteză în coastă pe două secțiuni și implicit pe două trasee diferite, fiecare secțiune cu cate trei manșe, dintre care cate una de recunoaștere și două de concurs, în cadrul aceleiași competiții: SECTIUNEA 1 – VTM nr.1, 2 – com. Pischia, start in sat Bencecu de Jos,iesire din sat spre Bencecul de Sus, DC 62, intre orele 10.00-12.00, SECTIUNEA 2 – GT-nr. 3, 4 – com. Pischia, start pe DC 60, iesire din DJ 691 pe  DC 60 spre Bencecul de Sus, intre orele 12:00-16:00 – ne-a transmis Dipl. Ing. Ladislau Giurisici, președintele Asociației Auto Club Rally Timiș.

Circulația va fi închisă alternativ pe aceste porțiuni de drumuri între orele de mai sus. Aceasta mărește la maxim gradul de atractivitate al competiției pentru toți cei prezenți, care nu au mai participat la acest tip de competiție . La toate secțiunile timpii din manșe se vor aduna. Festivitatea de premiere la Căminul Cultural din Pișchia.

Informații suplimentare la tel. 0723.512.927 zilnic intre orele 09.00-16.00.

                                                             

                                                  

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...