Selectați pagina

FOTO: A fost pusă piatra de temelie a magazinului IKEA Dumbrăvița – Ce a declarat primarul Horia Grigore Bugarin

FOTO: A fost pusă piatra de temelie a magazinului IKEA Dumbrăvița – Ce a declarat primarul Horia Grigore Bugarin
Publicitate

În urma declarațiilor oficialităților și a lucrărilor efectuate din zona Calea Aradului-Cartierul Cora Dumbrăvița, iată că a sosit momentul primului eveniment oficial organizat de retailerul suedez de mobilă, depunerea pietrei de temelie a primului magazin IKEA în afara Bucureștiului, în comuna Dumbrăvița. La evenimentul moderat de Sonia Argint-Ionescu a participat online Ekaterina Egoroava, CEO IKEA de Sud-Est și cu prezență fizică Nicoletta Muscinelli, market manager IKEA Timișoara, Alin Adrian Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, Dominic Samuel Fritz, primarul municipiului Timișoara și Horia Grigore Bugarin, primarul comunei Dumbrăvița.

Este un eveniment deosebit de important pentru comunitatea Dumbăviței și nu numai, pentru întreaga comunitate din zona de vest. Noi avem o istorie foarte lungă cu magazinele IKEA, încă de pe când nu existau magazine în România, noi locuitorii din zona de vest mergeam în Budapesta să ne facem cumpărăturile. Ne-am bucurat foarte mult când a venit IKEA în România. Ne bucurăm să fie IKEA acum aici, aproape de noi. Îmi doresc ca IKEA să facă parte din comunitate – a declarat Horia Grigore Bugarin, primarul comunei Dumbrăvița.

Conform celor de la IKEA, s-a ales această zonă pentru potențialul ei, dar și pentru că astfel vor avea posibilitatea de a avea o prezență și în vestul țării. Magazinul cu o suprafață de 26.000 de metri pătrați va fi construit pe un teren de 85.000 de metri pătrați. Pentru început aici vor lucra 250 de oameni, iar investiția de 60 de milioane de euro va fi realizată în 12 luni, așa cum s-a întâmplat și în cazul magazinului IKEA Soroksár de lângă Budapesta, deschis în anul 2017. După cum se știe, terenul de 8 hectare a fost cumpărat de la latifundiarul Ion Țiriac în urmă cu doi ani, tranzacția a fost estimată de către specialiști la 8 milioane de euro.

Cred că este foarte important să fim pe harta Europei, pe harta magazinelor IKEA, să facem partea din această comunitate IKEA. Mă bucur nespus că IKEA a ales Dumbrăvița. Întotdeauna administrația Dumbrăviței va fi deschisă unor noi investiții! Ne dorim noi investiții pentru că acestea duc până la urmă la creșterea calității vieții – a mai adăgat Horia Grigore Bugarin, primarul comunei Dumbrăvița.

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...