Selectați pagina

Mâine începe distribuirea sacilor galbeni de către agenții RETIM

Mâine începe distribuirea sacilor galbeni de către agenții RETIM
Publicitate

Agenții societatii RETIM ECOLOGIC SERVICE SA distribuie, 𝗱𝗲 𝗺𝗮̂𝗶𝗻𝗲, 𝟳 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲, 𝘀̦𝗶 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝟲 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹𝗶𝗲, 𝗼 𝗻𝗼𝘂𝗮̆ 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀̦𝗮̆ 𝗱𝗲 𝘀𝗮𝗰𝗶 𝗴𝗮𝗹𝗯𝗲𝗻𝗶 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁̦𝗶 pentru deșeurile reciclabile!
Abonatii vor primi cate o rolă care conține 50 de saci galbeni pentru următorii 2 ani de contract. Distribuirea are loc în incinta primăriei, 𝗹𝗮 𝗚𝗵𝗶𝘀̦𝗲𝘂𝗹 𝘂𝗻𝗶𝗰, pe baza actului de identitate, conform următorului program:
𝗟𝘂𝗻𝗶 – 𝘃𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶 intre orele 𝟬𝟵:𝟬𝟬 – 𝟭𝟳:𝟬𝟬 și în 𝟯 𝘇𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝘀𝗮̂𝗺𝗯𝗮̆𝘁𝗮̆, mai exact în 𝟵 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲, 𝟮𝟯 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 𝘀̦𝗶 𝟲 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹𝗶𝗲, 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗼𝗿𝗲𝗹𝗲 𝟬𝟵:𝟬𝟬 – 𝟭𝟰:𝟬𝟬.

Sacii galbeni sunt distribuiți în zonele de case din mediul urban și rural, și trebuie să conțină, la fel ca pubelele galbene, PET-uri strivite sau fără dopul pus, hârtie curată (nu unsă cu ulei, untură, sânge, etc.), ambalaje de carton strivite, cutii de bere sau de suc strivite, cofraje de ouă ne compromise de ouă sparte, sticle clătite în prealabil cu apă. Sacii nu trebuie să conțină ambalaje rămase de la carne și produse din carne sau PET-uri care au conținut ulei, lapte sau alte asemenea produse. Sacii trebuie scoși în faţa casei în aceleași zile în care este programată colectarea deșeurilor menajere.

https://www.facebook.com/reel/760097722742912

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...