Selectați pagina

ACS Velocitas organizează și în acest an turul ciclist pe ruta Timișoara-Szeged-Dumbrăvița

ACS Velocitas organizează și în acest an turul ciclist pe ruta Timișoara-Szeged-Dumbrăvița
Publicitate

Iubitorii tururilor cu bicicleta vor avea parte, în perioada 10-11 iunie, de o ieșire cu totul și cu totul specială, de la Timișoara până la Szeged și înapoi. Pe lângă plăcerea de a pedala, organizatorii vor să promoveze câteva investiții majore în infrastructură.

Asociația Bastion din Timișoara și Clubul Sportiv Velocitas din Dumbrăvița organizează între 10-11 iunie a doua ediție a turului ciclist „Bartok Bela” pe ruta Timișoara-Szeged-Dumbrăvița. Evenimentul își propune să susține construcția unei piste de biciclete de la Timișoara până la vama Cenad, de unde există deja amenajate căi pentru bicicliști spre Makó și Szeged.

Turul ciclist se adresează atât profesioniștilor, cât și amatorilor. Înscrierile se pot face pe site-ul raceday.ro al clubului de ciclism Velocitas. Nu se percepe taxă de participare.

Traseul și programul evenimentului
Plecarea va avea loc sâmbătă, 10 iunie, de la ora 10, din Piața Unirii. Se iese pe Calea Aradului, iar apoi traseul cuprinde Sânandrei – Carani – Bărăteaz – Gelu – Variaș – Periam – Sânpetru Mare – Saravale – Sânnicolau Mare – Dudeștii Vechi – Cheglevici – Chereștur – Beba Veche – Triplex Confinium – Kübekháza (109 de kilometri), apoi de la ora 17 (16 ora Ungariei) urmează etapa Kübekháza – Szőreg – Szeged.

A doua zi, de la ora 11 (10 ora Ungariei), se pleacă spre România, pe traseul Szeged – Klárafalva – Ferencszállás – Kiszombor – Cenad – Sânnicolau Mare (48 km). Urmează o scurtă oprire Sânnicolau Mare, iar la ora 14.00 se pleacă pe traseul Sânnicolau Mare – Saravale – Sânpetru Mare – Periam – Variaș – Satchinez – Hodoni – Sânandrei – Dumbrăvița. La Dumbrăvița, programul se încheie cu o festivitate de premiere, cină și concerte.


Vă puteți înscrie pe site-ul administrat de ACS Velocitas: https://raceday.ro/! Participanții trebuie să poarte cască de protecție.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...