Selectați pagina

Aeroportul Internațional Timișoara: În ajun de Moș Nicolae se ridică restricțiile referitoare la lichide

Aeroportul Internațional Timișoara: În ajun de Moș Nicolae se ridică restricțiile referitoare la lichide
Publicitate

Veste excelentă pentru pasagerii Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”: în ajun de Moș Nicolae se ridică restricțiile referitoare la lichidele din bagajele de mână. Nici electronicele nu vor mai fi scoase la verificare.

Aeroportul se alătură aeroporturilor în care controlul de securitate devine mult mai rapid și mai simplu, fiind eliminată restricția referitoare la cantitatea de lichide, aerosoli și geluri care depășesc 100 de mililitri. Pasagerii vor scăpa de stresul de a pune recipientele în pungi de plastic pentru scanare separată de bagajul de mână. Același lucru va fi valabil și pentru electronice, laptopurile și accesoriile acestora urmând să treacă prin scanere fără să mai fie obligatorie scoaterea lor din bagaj.

Implementarea acestui sistem modern de control de securitate a fost posibilă în urma achiziționării celor mai noi echipamente de specialitate prin accesarea unei finanțări nerambursabile obținute prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Dincolo de faptul că este eliminat stresul ambalării recipientelor și a scoaterii acestora pentru scanare separată, cel mai important câștig este reducerea timpului de procesare a pasagerilor la efectuarea controlului de securitate.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...