Selectați pagina

Alina Eremia cântă pentru prevenirea pericolelor provocate de traficul de persoane și de droguri

Alina Eremia cântă pentru prevenirea pericolelor provocate de traficul de persoane și de droguri
Publicitate

Asociația Organizația Studenților USB UNITED STUDENTS împreună cu Societatea Antreprenorială Studențească precum și cu Fundația Excelsior-Alumni a Universității de Științe ale Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara realizează o campanie de informare a studenților din mediul academic timișorean, pentru conștientizarea și prevenirea pericolelor provocate de traficul de persoane și de droguri.

Este un proiect cultural finanțat de Consiliul Județean Timiş, prin programul TimCultura 2023, în cadrul unei campanii care dorește să mobilizeze comunitățile locale și autoritățile naționale pentru a fi proactive în combaterea și stoparea traficului de persoane și a traficului de droguri.

Campania ”Comunitatea e cu tine” își propune să ofere o informare directă de la cei din prima linie, responsabili în a preveni, proteja și oferi suport persoanelor care au căzut pradă consumului de droguri sau pot fi victimele traficului de persoane.

Astfel, vineri, 6 octombrie, începând cu ora 16:00, în Piața Unirii, vor fi amplasate mai multe standuri, de unde publicul va afla informații utile privind realitatea întunecată în care drogurile sau traficul de persoane pot corupe viața. Acestea vor fi oferite de mai multe echipe mixte, formate din membri ai autorităților locale și regionale de menținere a ordinii și siguranței publice.

De asemenea, în incinta Cazarmei U se va desfășura o întâlnire la care vor participa conducătorii instituțiilor implicate în organizarea evenimentului, respectiv: Agenția Națională Antidrog – Centrul Regional Timișoara; Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Timișoara; lnspectoratul de Jandarmi Județean Timiș; Serviciul de Telecomunicații Speciale – Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș; Spitalul Militar de Urgență Dr. Victor Popescu; Ministerul Apărării Naționale – Brigada 18 Cercetare Supraveghere ,,Decebal”; lnspectoratul de Poliție Județean Timiș; lnspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara; Universitatea Politehnica Timișoara; Universitatea de Științe ale Vieții ,,Regele Mihai I”; Universitatea de Vest din Timișoara; Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș; Poliția Locală; Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timiș; Casa de Cultură a Studenților; lnspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...