Selectați pagina

Aproape 30 de tineri specialiști în sănătate propuși pentru a primi apartamente ANL, lângă Dumbrăvița

Aproape 30 de tineri specialiști în sănătate propuși pentru a primi apartamente ANL, lângă Dumbrăvița
Publicitate

Una din problemele stringente ale Timișoarei în prezent este lipsa de locuințe disponibile și, adiacent, costurile în continuă creștere ale chiriilor, lucruri de care se lovesc și tinerii care lucrează în sănătate. Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, va înainta Consiliului Local Timișoara spre aprobare un proiect de hotărâre prin care sunt propuși aproape 30 de tineri specialiști în sănătate pentru a primi în chirie locuințe de la Agenția Națională de Locuințe (ANL), într-un bloc nou construit pe strada Ion Ionescu de la Brad – se arată în comunicatul de presă remis astăzi de Primăria Timișoara.

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă Timișoara este lipsa de apartamente și costul ridicat al chiriei. Avem foarte multe cereri la primărie de la persoane care ne roagă să le repartizăm o locuință, dar, din păcate, nu avem destule spații în proprietate pentru a le satisface. Tocmai de aceea salut acest proiect pe care municipalitatea timișoreană l-a realizat împreună cu ANL. O comisie a selectat specialiștii din sănătate care au cea mai mare nevoie de aceste apartamente noi, pe care le vor putea și cumpăra peste un an. Ne concentrăm atenția pe această problemă și ne dorim ca în viitor să pornim și alte proiecte cu ANL pentru construcția de locuințe pentru tineri”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Ordinea priorității pe listă a fost stabilită pe baza mai multor criterii, cum ar fi situația locativă a solicitantului, vechimea solicitării sau numărul de persoane aflate în întreținerea acestuia. Proiectul va fi dezbătut și votat în viitoarea ședință de plen a Consiliului Local Timișoara.

Strada Ion Ionescu de la Brad se află în zona Între Vii, în imediata vecinătate cu comuna Dumbrăvița.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...