Selectați pagina

Arafat anunță noi restricții pentru localitățile unde rata infectării depășește 4/1000

Arafat anunță noi restricții pentru localitățile unde rata infectării depășește 4/1000
Publicitate

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat că, în localităţile unde incidenţa cazurilor de COVID-19 trece de 4 la mia de locuitori circulaţia în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică va fi permisă până ora 20,00, iar activitatea operatorilor economici se va desfăşura până la ora 18,00.

„Referitor la intervalul orar în care este permisă circulaţia: unde incidenţa e peste 4 la mie în ultimele 14 zile, urmează ca în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică circulaţia să fie permisă până la ora 20,00, iar la operatorii economici activitatea să fie permisă până la ora 18,00. Revenirea asupra acestei măsuri în timpul weekend-ului se face când incidenţa scade sub 3,5 la mie”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat

În cazul în care incidenţa va depăși 7,5 la mia de locuitori, măsurile vor fi aplicate şi în timpul săptămânii.

„A doua măsură, dacă incidenţa depăşeşte 7,5 la mie, atunci circulaţia va fi permisă până la ora 20,00 pe toată durata săptămânii, iar la operatorii economici activitatea până la ora 18,00, tot pe toată durata săptămânii. Revenirea asupra acestei măsuri va fi dacă scade sub 7 la mie”, a explicat Raed Arafat.

sursa: Agerpres

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...