Selectați pagina

AS FC Gloria Buzău-CSC Dumbrăvița se joacă luni | Declarații înaintea meciului din Crâng

AS FC Gloria Buzău-CSC Dumbrăvița se joacă luni | Declarații înaintea meciului din Crâng
Publicitate

Echipa de fotbal CSC Dumbrăvița e implicată din nou în meciul care va închide etapa. Luni, de la ora 16.30, alb-verzii vor fi față în față cu AS FC Gloria Buzău, în jocul ultim al rundei a 5-a din Liga a II-a. Partida din Crâng va fi televizată de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Delegația timișeană va pleca mâine spre Buzău, după antrenamentul de dimineață. Vor lipsi din lot Răzvan Ghinescu și Toma Bodri, ambii suspendați în urma cartonașelor roșii încasate în meciul din runda precedentă, cu CSA Steaua București.

Astăzi a avut loc conferința de presă premergătoare jocului, în locația deja obișnuită, localul The Scotland Yard – Gastropub. Au răspuns întrebărilor presei preparatorul fizic Alexandru Albert și doi dintre jucătorii de bază ai echipei, mijlocașii Ionuț Tănase și Andrei Olaru.

Va fi un meci dificil, care ne poate ajuta să ne revenim din punct de vedere moral, după eșecul pe care l-am avut cu Steaua. Ne așteaptă un meci cu o echipă care se bate la play-off, cu o experiență mare în Liga I, Cristian Pustai, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Mergem încrezători că putem scoate un rezultat pozitiv” – a declarat preparatorul fizic Alexandru Albert, apoi a adăugat: Din punctul meu de vedere, fiecare meci este dificil pentru noi. Avem o echipă tânără, cei mai mulți dintre jucători nu au o experiență foarte mare la nivelul Ligii a II-a, unii chiar nu au deloc. Tocmai de aceea, cum spuneam, fiecare meci e greu. Într-adevăr, Gloria Buzău e o echipă cu experiență, cu mulți jucători care au jucat la un nivel înalt, unii au multe sezoane în Liga I. De asemenea, investițiile la ei sunt pe măsură, iar asta ne face misiunea și mai dificilă. Dar mergem încrezători, știm ce muncim în fiecare zi și cred că putem scoate un rezultat pozitiv”.

În afară de cei doi suspendați, toți componenții echipei sunt apți de joc. În ceea ce-l privește pe Vlad Gâsă, mai are puțin de recuperat din punct de vedere fizic. Alexandru Tismonar a stat o perioadă destul de lungă pe margine, din cauza unei entorse. El începe să-și revină la o formă fizică bună.

Vom reveni cu declarațiile oferite de Ionuț Tănase și Andrei Olaru.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...