Selectați pagina

Astăzi Dumbrăvița VS. Lipova în Cupa României – Vezi cum poți intra la meciul de pe Ștefan Dobay

Astăzi Dumbrăvița VS. Lipova în Cupa României – Vezi cum poți intra la meciul de pe Ștefan Dobay
Publicitate

Fotbaliștii de la CSC Dumbrăvița încep jocurile oficiale în noul sezon 2021-2022, iar în primul meci echipa antrenată de Cosmin Stan va întâlni CS Șoimii Lipova, astăzi de la ora 17:30, pe stadionul Stefan Dobay, în cadrul etapei a II-a a Cupei României.

Conform cscdumbravita.ro, alb-verzii au început pregătirile pentru noul sezon la mijlocul lunii iulie și au disputat până acum 5 jocuri amicale, înregistrând următoarele rezultate:

CS Unirea Tomnatic (L4) – CSC Dumbrăvița 2-2
CSC Dumbrăvița – CSC Peciu Nou (L4) 6-2
CS Unirea Sânnicolau Mare (L4) – CSC Dumbrăvița 0-4
CSC Dumbrăvița – CS Crișul Chișineu Criș (L3) 3-2
ACS Pobeda Dudeștii Vechi (L3) – CSC Dumbrăvița 0-4

Conform ultimei decizii a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, aprobate de Guvern, accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 75%, iar acestia trebuie să păstreze distanța de siguranță de minimum 1 metru.

Persoanele eligibile pentru a asista la meci sunt:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Accesul spectatorilor în stadion va fi gratuit, dar este necesară dovada testului negativ, RT-PCR sau rapid, efectuat în condițiile de mai sus, sau adeverința de vaccinare cu a doua doză, din care să reiasă că au trecut peste 10 zile de la rapel, sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la un rezultat pozitiv.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...