Selectați pagina

Astăzi se joacă Dumbrăvița-Politehnica Iași în Liga2 – Cosmin Stan mai vrea o victorie cu moldovenii

Astăzi se joacă Dumbrăvița-Politehnica Iași în Liga2 – Cosmin Stan mai vrea o victorie cu moldovenii
Publicitate

Echipa de fotbal CSC Dumbrăvița revine în fața propriilor suporteri după trei săptămâni. În etapa a 13-a din Liga a II-a, CSC Dumbrăvița întâlnește CSMS Politehnica Iași, la exact 39 de zile după ultima confruntare directă, din play-off-ul Cupei României, încheiată cu victoria alb-verzilor la loviturile de departajare.

Meciul de campionat va fi astăzi, de la ora 11.00, pe stadionul „Ștefan Dobay” și va fi transmis live video exclusiv pe platforma FRF.TV. Cel mai probabil, terenul nu se va prezenta în condițiile cele mai bune, având în vedere că astăzi a plouat destul de mult în județul Timiș.

Vineri a avut loc conferința de presă premergătoare jocului cu Politehnica Iași, în locația deja obișnuită, localul The Scotland Yard – Gastropub.

„Nu suntem într-o perioadă prea bună, venim după trei înfrângeri consecutive – una în Cupă și două în campionat. Dar în viața unei echipe nu pot fi doar lucruri bune, zâmbete și soare. Noi am mai trecut prin astfel de momente la începutul sezonului, când am avut tot trei înfrângeri la rând în campionat, după care a urmat o serie de șase meciuri în care am reușit cinci victorii și o înfrângere, în toate competițiile. Sperăm ca și acum să putem trece peste aceste momente mai proaste și să urmeze o nouă serie de rezultate pozitive. E clar că ne-am pierdut mult din identitate în ultimele două meciuri. Toată lumea cred că a apreciat Dumbrăvița pentru atitudinea din timpul jocurilor, pentru munca depusă de echipă. Ne-au lipsit aceste lucruri la ultimele două jocuri, iar eu le pun doar pe seama faptului că, după meciul cu Rapid, ne-am luat puțin nasul la purtare și am crezut că suntem prea fotbaliști. Dar având în vedere că noi suntem o echipă de atitudine și de muncă, putem recăpăta foarte ușor aceste atribute, pentru asta știm să facem cel mai bine. Totul pleacă de la concentrare, de la setarea fiecărui jucător. Consider că nu trebuie să ne chinuim prea mult pentru a redeveni ce am fost, pentru că ăștia suntem noi, cu asta am obișnuit publicul de aproape un an și jumătate” – a declarat antrenorul Cosmin Stan.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...