Automobiliștii din Dumbrăvița se pregătesc de VTM FÂRDEA- LAC SURDUC
Posted by laszlo on 30th September 2020

În zona lacului Surduc din județul Timiș va avea loc ediția XII-a VTM FÂRDEA-LAC SURDUC, cel mai cunoscut și important concurs automobilistic din vestul României al acestui weekend. Evenimentul sportiv aflat în organizarea Asociației Auto Club Rally Timiș și a Comisiei de Automobilism și Karting din cadrul A.C.R. Timiș – competiție de nivel internațional – va fi de genul viteza pe traseu montan, foarte agreat de automobiliști și spectatori.

Concursul va începe la ora 10 și va consta din 4 manșe, 1 de recunoaștere, 1 de antrenamente cronometrate și 2 manșe de concurs. Noutatea față de anii trecuți este faptul că organizatorii au mărit traseul la 4,9 km, față de 3,3 km anul trecut, ceea ce va da un plus de savoare și spectaculozitate acestei competiții.

Festivitatea de premiere se va oficia în centrul comunei Fârdea. Evenimentul sportiv va mai contine 3 secțiuni de spectacol, un show de drift, la care vor lua parte cei mai buni drifteri ai momentului, un promo de eco-karting (electric) gratuit pentru toti micuții copilași din Fârdea și în premieră pe traseul de VTM de la Fârdea-Lac Surduc va evolua un TRUCK (cap tractor SCANIA) special preparat pentru concursuri, venit din Italia, care va face deliciul tuturor celor prezenți.

Conform comunicatului de presă transmis de Ladislau Giurisici, președintele Comisiei de Automobilism și Karting Timiș, inscrierile pentru concurs se fac în perioada 28.09-02.10.2020 între orele 13.00-16.00 la Auto Club Rally Timiș, iar pentru concurenții din alte judete pe email rallykarttimis@yahoo.com.

Circulatia va fi închisă în data de 10.10.2020 între orele 08.00-16.00 pe traseul DJ 681A, Surducu Mic-Fârdea.

Echipa de automobilism și karting din cadrul CSC Dumbrăvița conduce în clasamentul echipelor.