Selectați pagina

Automobiliștii timișeni se pregătesc pentru Rally-Kart Giarmata-Pișchia 2023

Automobiliștii timișeni se pregătesc pentru Rally-Kart Giarmata-Pișchia 2023
Publicitate

In data de 23.09.2023 in comunele Giarmata si Pischia va avea loc etapa a VII-a din Campionatul  de Automobilism & Drift & Karting Timis 2023, sub denumirea “RALLY-KART GIARMATA-PISCHIA 2023” in organizarea Asociatiei AUTO CLUB RALLY TIMIS sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Competitia este unica ca mod de organizare in Romania, din 2 puncte de vedere: I-continand 3 sectiuni la automobilism: circuit viteza urban-Giarmata (2 manse), viteza pe traseu montan-Pischia (3 manse), speed trial-Giarmata (2 manse), iar timpii se insumeaza. II-Giarmata si Pischia  isi mentin statutul de unicat in Romania, fiind singurele 2 localitati rurale din Romania care isi unesc fortele pentru organizarea unei competitii sportive automobilistice. Concursul de drift va avea 2 manse, iar kartingul eco si motor cate 2 manse fiecare – spune Ladislau Giurisici, președinte Asociația AUTO CLUB RALLY TIMIȘ.

Startul la ora 10.01 din centrul comunei Giarmata, si aprox ora 12.00 din sat Bencecu de Jos-comuna Pischia, festivitatea de premiere la Sala de Sport din Giarmata. In final micutii spectatorii vor putea  gusta din andrenalina unui concurs in calitate de piloti prin sectiunea de promo eco-karting gratuit cu premii pentru copilasi, la initiativa celor 2 administratii locale. 

Informatii suplimentare la tel.0723.512.927 zilnic intre orele 09.00-16.00.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...