Selectați pagina

„Băiat Talentat” – The Bandits a lansat un single în memoria lui Tase Pârvu

Publicitate

Trupa timișoreană The Bandits a lansat single-ul cu numărul 3, piesa Băiat Talentat, în memoria lui Tase, un artist cunoscut și respectat în zona de vest a țării. Melodia a fost înregistrată cu 3 luni înainte de moartea sa, produsă și mixată la Music Hub TM, în Timișoara.

“Tase (Atanasie Pârvu) a fost un tobar de excepție, un talent autentic și asta se simțea și atunci când punea mâna pe chitară sau când cânta cu vocea. Un spirit liber, pus mereu pe glume, a cântat cu foarte mulți artiști și trupe din zona de vest, în perioada comunistă si după. Trupa lui de suflet a fost Crin din Reșița dar a mai cântat și cu Progresiv TM, formația 2005 din Severin, Pentru Voi, Ramses, Cristi Iakab și mulți alții. Prin virtuozitate și blândețe, a reușit să fie un exemplu pentru noi toți cei care l-am cunoscut”- spune Răzvan Munteanu – solist The Bandits

Muzica și textul îi aparțin lui Tase, înregistrarea, mixajul și masterizarea au fost realizate de Remus Gașpar, au mai cântat: Sorin Stroie la chitară, Alexandru Munteanu la tobe și Razvan Munteanu la muzicuță. Videoclipul și imaginea au fost realizate de SharpShooter Media Production, prin Denis și Mia Moldovan, în cadrul proiectului PofTim Cultură.

Trupa de rock The Bandits s-a născut în plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie, Alexandru Munteanu, Tibor Aranyi și Răzvan Munteanu. Până acum bandiții au lansat piesele Taxe și Impozite, Era Digitală și Băiat Talentat, iar în curând urmează și alte melodi și albumul de debut, care va fi oferit spre audiție la inceputul anului 2022.

Link video: https://youtu.be/rSc75MSvxrE

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...