Selectați pagina

Buzău VS. Dumbrăvița în epilogul etapei | Ce spun fotbaliștii lui Cosmin Stan despre meciul de astăzi

Buzău VS. Dumbrăvița în epilogul etapei | Ce spun fotbaliștii lui Cosmin Stan despre meciul de astăzi
Publicitate

AS FC Gloria Buzău primește vizita echipei CSC Dumbrăviţa în epilogul etapei a V-a din Liga2 la fotbal. Delegația alb-verzilor a plecat de sâmbătă spre Buzău. Vor lipsi din lot Răzvan Ghinescu și Toma Bodri, ambii suspendați în urma cartonașelor roșii încasate în meciul din runda precedentă, cu CSA Steaua București.

La conferința de presă premergătoare jocului, au răspuns întrebărilor presei și doi dintre jucătorii de bază ai echipei antrenate de Cosmin Stan, mijlocașii Ionuț Tănase și Andrei Olaru. Iată ce au declarat cei doi:

„Văd o partidă destul de grea. Gloria Buzău a încercat mereu să se lupte pentru accederea în play-off și pentru promovare. Dar noi mergem încrezători, chiar dacă am pierdut cu 3-0 etapa trecută în fața Stelei. A fost o înfrângere în inferioritate numerică, să nu uităm. Părerea mea e că scorul de pe tabelă nu reflectă realitatea din teren. La Buzău, nu avem nimic de pierdut, cred că putem să luăm punct sau puncte. Nimeni nu ne dădea nicio șansă nici la Chiajna și am luat un punct, ba chiar am fost aproape să le luăm pe toate trei! Am rămas încrezători. Până la urmă, Liga a II-a nu e chiar un balaur. Și pe cei de la Steaua i-am simțit ca o echipă de bătut, doar că am rămas în inferioritate numerică” – a declarat Ionuț Tănase, 24 de ani.

„Cred că urmează cea mai grea deplasare din acest sezon. Gloria Buzău e o echipă foarte bună, care și anul trecut a avut rezultate destul de bune. Au un lot experimentat, jucători care au evoluat la nivel superior, în Liga I, iar antrenorul, Cristian Pustai, e clar că e unul de clasă. Dar nouă ne priesc meciurile din deplasare, nu am mai pierdut pe teren străin de foarte mult timp și cred într-un rezultat pozitiv” – a adăugat Andrei Olaru, 19 ani.

Meciul de astăzi va începe de la ora 16:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport și va fi condus de arbitrul Valentin Porumbel (Olteniţa – Călăraşi), ajutat de de asistenții Roberto Ciuraru (Sfântu Gheorghe – Covasna) și Daniel Călin (Bucureşti).

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...