Selectați pagina

„Cântec pentru Mama” – spectacolul folcloric dedicat celei mai îndrăgite ființe din viața fiecărui om

„Cântec pentru Mama” – spectacolul folcloric dedicat celei mai îndrăgite ființe din viața fiecărui om
Publicitate

Luni, 08 martie 2021, de la ora 20:00, Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș organizează un spectacol folcloric „Cântec pentru Mama” va aduce laolaltă apreciați și îndrăgiți interpreți de muzică populară din zona de vest a țării.

Vor cânta, pentru cea mai îndrăgită ființă din viața fiecărui om, Alin Didraga, Andreea Chisăliță, Dumitru Teleagă și Liliana Laichici.

Nu vor lipsi din spectacol nici renumitele familii muzicale din folclorul bănățean: Carmen Biruescu și fiul său, Antonio Știopon, Ramona și fiica sa Georgiana Vița, respectiv Tinu Vereșezan și mama sa, Mama Florentina.

Câteva dintre melodiile pregătite pentru seara de 8 martie sunt: „Pentru mama o cântare”, „Mamă, te iubesc”, „Măiculița mea” sau „Mamă dragă, îți cânt iară”. Alături de soliștii de muzică populară, Mama va fi sărbătorită și de instrumentiștii dirijați de Sebastian Roșca și de dansatorii Ansamblului Profesionist Banatul. Coordonați de cuplul  de coregrafi Brândușa și Nicolae Stănescu, dansatorii vor interpreta momente coregrafice de pe Valea Almăjului și de pe Valea Bistrei.

Spectacolul folcloric„Cântec pentru mama”, se va desfășura online și va fi transmis în direct pe pagina de facebook a Ansamblului Profesionist Banatul. Tot acolo vor putea fi transmise în timp real gândurile și urările spectatorilor virtuali, precum și mesajele pe care aceștia le au pentru femeile din viața lor.  

Spectacolul va fi organizat respectând toate măsurile de protecție impuse de pandemia de coronavirus și va fi prezentat de Felicia Stoian.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...