Selectați pagina

Caravana Lions Timişoara Bastion pregătită şi în timpul pandemiei – bunătatea nu e în carantină

Caravana Lions Timişoara Bastion pregătită şi în timpul pandemiei – bunătatea nu e în carantină
Publicitate

Caravana de Crăciun a Clubului Lions Timișoara Bastion este de 6 ani de zile un adevărat cadou şi unul din puţinele momente de zâmbete şi bucurii pentru mai mulți copii defavorizați din județul Timiș.

În 2020, chiar dacă pandemia COVID-19 nu ne mai permite să interacţionăm cu beneficiarii şi nici să ne deplasăm în grup mare, vom parcurge totuşi cei 468 de km pentru a aduce bucurie în sufletele a 60 de copii din 17 familii fără posibilități materiale. Fiecare dintre acești micuți va primi un sac plin cu cadouri: rechizite, hăinuțe, obiecte de igienă, fructe, sucuri, jucării și multe dulciuri. În plus, pentru fiecare familie vom pregăti pachete conținând alimente și produse de primă necesitate, ambalate cu grijjă în cutii cadou.

Scopul caravanei, aflată la a 6-a ediție, este de a ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie, la copiii din județul Timiș aflați în situații limită, adevărate triste poveşti de viaţă. Caravana este organizată în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș iar toți copiii și familiile acestora sunt sub atenta supraveghere a acestei instituții.
Campania își dorește sa fie alături de acești copii nu numai prin dulciuri și jucării ci și prin mâncare, produse de igienă și nu în ultimul rând haine groase, ghiozdane, rechizite. Mulți dintre acești copii abandonează școala pentru că nu au rechizite și haine adecvate sezonului rece. Unul dintre obiectivele caravanei este de a preîntampina abandonul școlar din aceste cauze. Anul acesta, mai mult ca oricând, din cauza dificultăţilor financiare generate de situaţia pandemică, simţim nevoia crescândă de ajutor a acestor micuţi.

Anul acesta, prin contribuția generoasa a angajatilor din cadrul companiei Continental, a ONG-ului GRASP Copenhaga şi a membrilor clubului, reușim să aducem în case și suflete spiritul Crăciunului și certitudinea că de sărbători aceşti copii şi familiile lor nu au fost uitați nici în acest an dificil.

“La fel ca în ultimii 5 ani, eu şi colegii mei pornim din nou în caravană. Chiar dacă acest an a fost unul atipic pentru toată lumea iată că totuşi bunătatea din oameni nu a dispărut şi reuşim încă o dată să aducem zâmbete pe chipurile unor copii care nu au primit probabil niciodată asemenea cadouri. Pentru noi este important să reuşim să îi convingem să nu abandoneze şcoala şi drept urmare 5 dintre copiii identificaţi anul trecut au încă din luna mai laptop-uri şi abonamente la internet cumpărate de noi cu sprijinul sponsorilor noştri, sperând ca în anul următor să creştem numărul beneficiarilor. Cei ce citesc aceste rânduri sunt invitaţi să doneze şi îi asigurăm că banii lor ajung unde este cea mai mare nevoie de ei. Puteţi să ne urmăriţi activităţile şi să ne contactaţi dacă vreţi să ajutaţi cu orice pe contul nostrul de Facebook. Donaţiile în bani se pot face securizat aici: http://lionsbastion.ro/donatie.html “, a declarat Răzvan Jurca președintele Clubului Lions Timișoara Bastion.

Cei care doresc să sprijine această inițiativă și să afle mai multe pot accesa site-ul http://lionsbastion.ro/caravana/

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...