Selectați pagina

Centrul Cultural Dumbrăvița își intră în drepturi! Peste 400 de elevi au asistat la piesa DOCTORII FANTASTICI

Centrul Cultural Dumbrăvița își intră în drepturi! Peste 400 de elevi au asistat la piesa DOCTORII FANTASTICI
Publicitate

La mijlocul săptămânii, Centrul Cultural din Dumbrăvița a găzduit două spectacole: Asociația Teatru Pentru Tine a adus elevilor de gimnaziu piesa DOCTORII FANTASTICI. În această piesă personajele principale au fost medici renumiți care au făcut istorie în domeniul medical, precum Ana Aslan, Leon Dănăilă sau Victor Babeș, astfel copiii au avut parte de artă și educație în același timp. Cei peste 400 de elevi au fost extrem de receptivi, iar la sfârșitul evenimentului 80 de copii din clasele V-VIII s-au înscris la cursurile gratuite de actorie.

„Suntem nerăbdători să vă cunoaștem și să vă învățăm actorie, improvizație, scriere de scenarii, cum să ne depășim emoțiile sau cum să relaționăm mai bine unii cu alții. La finalul cursurilor veți juca într-un mic spectacol de teatru iar noi vom fi în public alături de colegii, părinții și  profesorii voștri și o să vă aplaudăm din toate părțile” – susțin organizatorii.

Medikult este un proiect de teatru care îmbină arta actoriei cu educația medicală. Arta actoriei va fi prezentată în cadrul cursurilor de teatru cu profesioniști din domeniul teatrului: regizori, actori și scenografi (Adrian Jivan – actor și dramaturg, Marius Lupoian – actor și regizor, Jasmina Mitrici – actriță, Alina Chelba – actriță, Bogdan Blistyar – actor, Mircea Marta – coregraf, Mari Popescu – scenograf, Alex Negrea – actor).

Proiectul este susținut de Asociația Teatru Pentru Tine și finanțat de Primăria Dumbrăvița.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...