Selectați pagina

Centrul de Vaccinare Dumbrăvița: Cei mai mulți vin pentru administrarea celei de-a treia doze de vaccin

Centrul de Vaccinare Dumbrăvița: Cei mai mulți vin pentru administrarea celei de-a treia doze de vaccin
Publicitate

Mii de oameni au fost deja imunizați cu a treia doză la Centrul de Vaccinare din Dumbrăvița, amenajat la Centrul de Zi de pe strada Kós Károly, colț cu strada Silvana. Cei programați au în continuare întâietate, însă puteți să vă prezentați doar cu cartea de identitate sau cu buletinul. Important este că trebuie să fi trecut 6 luni de la ultimul vaccin anticovid administrat. Suprarapelul se administrează exclusiv cu vaccinul Pfizer-BioNTech (Comirnaty), însă pentru cei care nu s-au inoculat împotriva SARS-CoV-2 o pot face și cu vaccinul Johnson & Johnson (Janssen). De asemenea copiii care au împlinit 12 ani pot veni pentru vaccinare cu serul Pfizer-BioNTech.

„Cei mai mulți vin pentru administrarea celei de-a treia doze de vaccin. În primele săptămâni s-au prezentat aproximativ 100 de persoane pe zi pentru suprarapel, însă trendul este descrescător. Din păcate vin puțini oameni pentru administrarea primei doze” – ne-a declarat Dr. Cosmina Ștefan, coordonatorul centrului.

Centrul de Vaccinare din comună este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 8-20. Conform statisticii transmise de Direcția de Sănătate Publică Timiș, cu procentul de 54.5%, comuna Dumbrăvița are cel mai mare procent de vaccinați din județ.

foto: MTI

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...