Centrul Orașului Deta va găzdui Campionatul de Automobilism & Karting & Drift Timiș 2020
Posted by Eliza Negruț on 15th October 2020

Sâmbătă, 17 octombrie, în centrul orașului Deta va avea loc etapa a V-a din Campionatul  de Automobilism & Karting & Drift Timiș 2020, sub denumirea “MARELE PREMIU AL ORAȘULUI DETA 2020”. Acesta este organizat de Asociația AUTO CLUB RALLY TIMIȘ și de Comisia de Automobilism și Karting – A.C.R. Timiș, cu sprijinul Primăriei  și Consiliului local Deta.

Evenimentul se anunță a fi unul dintre cele mai profesioniste și complexe concursuri sportive automobilistice ale anului 2020 din Timiș și va cuprinde 7 secțiuni: CIRCUIT VITEZĂDRIFTDRAG RACE pe 250 m – TRUCK SHOW (cu un camion scania special pregătit pentru curse) – ECO KARTINGPARADA MOTO (cu Corsarii Deta) – FREE ECO-KART gratuit pentru toți copii din Deta, se arată în comunicatul de presă remis Dumbrăvița Tv.

La eveniment se pot înscrie toți amatorii pasionați de automobil, condițiile fiind foarte facile, și pot participa și automobile neînmatriculate, cu maxim 3 piloți pe o mașină, copilotul poate fi opțional.

În 17 octombrie, între orele 08.00-15.00, centrul orașului Deta va fi închis circulației rutiere și parcării vehiculelor.

Sursa foto: 2mnews.ro