Selectați pagina

CJSU Timiș, convocat de subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu – Deciziile luate în ședința online

CJSU Timiș,  convocat de subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu – Deciziile luate în ședința online
Publicitate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu, astăzi, în ședință online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, în baza căreia sunt stabilite restricțiile conform HG 932/2021.

În cadrul ședinței de astăzi, UAT Cenei, Bara, Dumbrava și Denta au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori. Totodată, UAT-urile Moravița și Sânandrei au fost trecute pe anexa 3 cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori.

Unitățile administrative-teritoriale Ghizela, Jimbolia, Parța, Dudeștii Noi și Săcălaz au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori.

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine, 18.09.2021. Totodată, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ca ”pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2, este obligatorie purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere gura şi nasul, pe o rază de 50 de metri în jurul unităţilor de învăţământ, pentru persoanele care staţionează în acest perimetru, începând cu data de 20 septembrie 2021”.

Hotărârea va fi publicată pe site-ul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...