Selectați pagina

Concluziile lui Cosmin Stan după Dinamo-Dumbrăvița 4-1

Concluziile lui Cosmin Stan după Dinamo-Dumbrăvița 4-1
Publicitate

Echipa de fotbal din Dumbrăvița se întoarce învinsă de la Giurgiu. Într-un meci din etapa a 14-a a Ligii a II-a, FC Dinamo 1948 București a trecut de CSC Dumbrăvița cu 4-1, rezultat configurat în repriza secundă, după ce la pauză tabela indica încă scor alb. Pe lângă unele momente bune de joc, e de remarcat că alb-verzii au pus punct secetei ofensive, după trei meciuri consecutive fără gol marcat.

Dinamo București (antrenor Ovidiu Burcă): Oncescu – Moura, Giafer (cpt.), Bena, Amzăr (71, A. Șerban) – Iglesias, Larrucea (89, Dudea), I. Roșu (68, N. Roșu) – Ghezali (46, Al. Pop), Buhăescu, Bani (68, V. Borcea)

CSC Dumbrăvița (antrenor Cosmin Stan): Trifon – Moțiu (46, Bura-Koț), Zurbagiu (cpt.), C. Toma (27, Ghinescu) – T. Bodri (68, Simon), Tănase, Gîsă, Grancea (57, Curea), L. Bodri (46, Olaru) – Martinov, Paulevici

„Concluzia pentru noi e că nu suntem încă la nivelul Ligii a II-a. Încercăm, ne zbate, dar nu suntem încă la nivelul la care ar trebui. Cred că rezultatele noastre mai bune, pe care le-am avut la început de sezon, au fost din elan. Deja toate echipele s-au pus la punct, acum spre finalul sezonului de toamnă. Cred că asta e concluzia, că încă nu suntem la nivelul Ligii a II-a, dar putem ajunge acolo. Am avut o program infernal, dar ne-am asumat acest lucru. Nu e o scuză pentru modul în care arată jocul nostru în momentul actual. Din punct de vedere fizic, avem clar de suferit de pe urma meciurilor din Cupa României. La 2-1, am sperat, chiar am dat la un moment dat senzația că ne-am revenit, am pus un pic de presiune pe cei de la Dinamo, dar din păcate a venit foarte ușor golul 3. Problema noastră cea mare e că facem foarte ușor greșeli individuale, greșeli de ligile inferioare. Și le facem meci de meci, băgăm imediat adversarii în joc. Chiar dacă oponenții noștri, în unele momente ale jocurilor, au un moral mai scăzut, prin greșelile noastre îi readucem în joc” – a declarat antrenorul principal Cosmin Stan, apoi a adăugat: „Nu știu dacă vine bine această pauză. Mai avem două etape în campionat, cu Unirea Constanța și Șelimbăr. Teoretic, sunt meciuri din care mai putem scoate puncte și ar fi cam obligatoriu să facem acest lucru. Dar la modul în care ne prezentăm, e foarte greu și în ultimele două etape”.

Urmează o săptămână de pauză în Liga a II-a. Următorul meci de campionat pentru formația CSCD va fi sâmbătă, 26 noiembrie, pe teren propriu cu AFC Unirea Constanța, în penultima etapă programată în 2022.

foto: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...