Selectați pagina

Conducerea CSC Dumbrăvița lucrează la licențierea pentru Liga2 – Ce spune directorul Radu Suciu

Conducerea CSC Dumbrăvița lucrează la licențierea pentru Liga2 – Ce spune directorul Radu Suciu
Publicitate

În ultimele săptămâni conducerea administrativă a Clubului Sportiv Comuna Dumbrăviță lucrează la obținerea licențierii pentru a putea evolua în următorul sezon fotbalistic în Liga2. Astăzi, de la ora 19:30 la stadionul Ștefan Dobay se reunește lotul pregătit în continuare de antrenorul principal Cosmin Stan.

Mergem înainte și întreprindem toate demersurile necesare pentru a participa în campionatul Ligii a II-a de fotbal. Astfel, am depus dosarul pentru certificare și am acționat pentru remedierea neconformităților transmise în rapoartele de evaluare preliminare. Am ținut legătura cu auditorul financiar pentru rezolvarea unor inadvertențe legate strict de modul de completare a formularelor privind situațiile financiare – întrucât aceste formulare sunt concepute pentru o contabilitate de drept privat – altfel clubul neavând datorii de niciun fel. Deci, în ceea ce privește certificarea în Liga a II-a, suntem în linie dreaptă. Așteptăm răspunsul final, care va veni în prima decadă a lunii iulie – spune directorul Radu Suciu, într-un comunicat publicat pe cscdumbravita.ro.

Reprezentanții clubului spun că lotul este creionat pentru viitorul sezon, se dorește continuitate, pe scheletul echipei care a reușit promovarea. Sunt discuții avansate cu mai mulți jucătorii, dar deocamdată s-au prezentat doar trei plecări, este vorba de Cosmin Ciobotariu, Goran Paunchici și Lucian Vidican.

Ca participanți în Liga a II-a, suntem obligați să dispunem de cinci echipe de juniori, care să participe în campionatele naționale. În momentul de față, lucrăm pentru a forma echipele U17 și U19. De asemenea, depunem eforturile necesare pentru a pregăti infrastructura, pentru că sunt mai multe lucrări pe care trebuie să le facem în această perioadă. Am ținut în permanență legătura cu Primăria și, în funcție de semnalele primite din partea autorităților, am creionat un buget. E vorba de un buget de bun simț, care, pe de o parte, să poată fi acoperit de Primărie și, pe de altă parte, să ne fie suficient pentru a duce la bun sfârșit campionatul – a mai adăugat Suciu.

Până acum CSCD a stabilit următoarele meciuri amicale:
Sâmbătă, 9 iulie – UTA U19
Miercuri, 13 iulie – dată liberă
Sâmbătă, 16 iulie – Unirea Dej (la Alba Iulia)
Miercuri, 20 iulie – Progresul Pecica
Sâmbătă, 23 iulie – CSC Ghiroda
Miercuri, 26 iulie – Ripensia Timișoara
Sâmbătă, 30 iulie – Avântul Periam
Miercuri, 3 august – UTA U19

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...