Selectați pagina

CSC Dumbrăvița a făcut anunțul! Unde se va disputa meciul cu FC CFR 1907 Cluj – „Cu mare părere de rău pentru suporterii noștri…”

CSC Dumbrăvița a făcut anunțul! Unde se va disputa meciul cu FC CFR 1907 Cluj – „Cu mare părere de rău pentru suporterii noștri…”
Publicitate

„Cu mare părere de rău pentru suporterii noștri, meciul din etapa a 2-a a Grupei C din Cupa României Betano, cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, se va disputa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, fiind programat în nocturnă” – așa sună anunțul făcut astăzi de CSC Dumbrăvița pe o rețea socială.

„Suntem nevoiți să fim din nou gazde pe stadionul propriu al adversarilor noștri, din cauza situației cunoscute a infrastructurii sportive din zona noastră. Am ajuns la această variantă, care s-a dovedit a fi cea mai convenabilă pentru clubul nostru, în special ținând cont de capacitatea noastră de a organiza în acest moment un joc în altă localitate cu o echipă de top din Superligă. Ca și în cazul meciului cu FC Rapid 1923, am găsit deschidere totală la Fotbal Club CFR 1907 CLUJ în a ne sprijini privind organizarea meciului” – se mai arată în postare.

Chiar dacă Federația Română de Fotbal nu a afișat încă programul complet, se pare că meciul din etapa a 2-a se va disputa joi, pe data de 10 noiembrie 2022.

foto: facebook.com/fkcsikszereda

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...