Selectați pagina

CSC Dumbrăvița a început programul de pregătire

CSC Dumbrăvița a început programul de pregătire
Publicitate

CSC DUMBRĂVIȚA a efectuat (luni, 01 iulie ) primul antrenament din programul de pregătire al viitorului sezon de Liga 2. Sub comanda lui Cosmin Stan au ajuns și jucătorii nou-veniți, care în ultimele săptămâni au semnat deja contracte cu CSC Dumbrăvița.

E vorba despre portarul Adelin Iliescu (Șoimii Lipova), fundașii Alin Burdeț (CSM Olimpia Satu Mare), Claudiu Apro (FK Csikszereda) și Ion Vasluian (CSC Ghiroda), mijlocașii Luca Bodri (Progresul Pecica) și Eric Adam (Politehnica Timișoara), alături de atacanții Nicu Modan (CSM Deva) și Cristian Pădurariu (Phoenix Buziaș) – ultimii doi urmând a fi prezentați oficial în cursul zilei de mâine.

Cu toții s-au antrenat , pe gazonul stadionului „Ștefan Dobay”, cu excepția lui Luca Bodri, care s-a pregătit separat, el fiind în recuperare după unele probleme de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă.

Dintre jucătorii ce s-au aflat și în sezonul trecut alături de noi, singurul absent a fost Ouadie Salhi, care va reveni în următoarele zile la echipă.

În aceste zile, se lucrează la completări necesare ale lotului în ceea ce privește juniorii născuți 2006-2007.

Primul joc de verificare va avea loc miercuri, 3 iulie, cu juniorii U17 de la UTA. Partida va avea loc de la ora 18.00, la Arad, pe terenul de iarbă al bazei „Motorul”.

Vineri, urmează plecarea în cantonamentul de la Sântămăria-Orlea, iar duminică echipa noastră se va afla în Bănie, pentru amicalul cu prim-divizionara CS Universitatea Craiova.

Antrenorul principal Cosmin Stan a oferit o declarație de presă înainte de primul antrenament

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...