Selectați pagina

CSC DUMBRĂVIȚA – Declarații Cosmin Stan înaintea meciului de la Chiajna

CSC DUMBRĂVIȚA – Declarații Cosmin Stan înaintea meciului de la Chiajna
Publicitate

Echipa de fotbal CSC Dumbrăvița va juca în deschiderea etapei a 18-a din Liga a II-a, penultima a sezonului regular. Joi, la ora 17, alb-verzii vor evolua pe terenul Concordiei Chiajna, într-un meci ce va fi televizat pe Digi Sport și Prima Sport. Așadar, echipa pleacă din nou la drum, la puține zile după revenirea din cea mai lungă deplasare, cea de la Piatra Neamț. Antrenorul Cosmin Stan a vorbit, înaintea duelului cu ilfovenii, despre starea de spirit din vestiar:

„I-am simțit pe jucători afectați. Înainte de antrenamentul de ieri am avut o discuție un pic mai dură cu ei. Mai dură, pentru a-i face să conștientizeze că trebuie să adunăm puncte, în condițiile în care sunt foarte puține meciuri. Chiar dacă și la Piatra Neamț am avut momente bune, am făcut un meci mai slab decât cu Slobozia, iar eu mă așteptam să fim în creștere. Și atunci, încerc să îi responsabilizez în plus, să înțeleagă că etapele trec și trebuie să acumulăm puncte. Altfel, ne trezim că ajungem în zona minată a clasamentului și nu cred că merităm lucrul acesta”.

Nici adversarul de joi nu traversează o formă foarte bună. Concordia a pierdut cele două jocuri disputate la începutul acestei primăveri și nu mai poate ajunge în zona play-off. De altfel, azi s-a oficializat despărțirea de antrenorul Erik Lincar, echipa urmând să fie condusă în următoarea perioadă de directorul sportiv Cristian Bălașa și de șeful Academiei, Costel Orac.

„Ne interesează mai puțin problemele pe care le au ei. Din nou întâlnim o echipă care a plecat la drum cu gândul la play-off și la promovare. Chiajna are un buget mare, jucători de valoare, care au evoluat și în naționala României. Dar, spre deosebire de celelalte două meciuri din acest an, întâlnim acum o echipă care în ultimul timp a avut rezultate proaste și care nu mai are nicio șansă de a juca în play-off. De aici probabil și schimbările pe care le-au făcut astăzi la nivelul staff-ului. De lucrul acesta cred că trebuie să profităm. Probabil ei sunt cu moralul la pământ după neîndeplinirea obiectivului, astfel că ne punem speranțe în meciul de la Chiajna”, a punctat Cosmin Stan.

Tehnicianul a vorbit și despre problemele de lot existente în acest moment:

„Cibi va absenta în continuare, probabil pentru încă trei săptămâni. Ruptura lui musculară e ceva mai complicată, fiind vorba despre o recidivă. În rest, tot lotul e valid, cu mici probleme la toți jucători, însă nu foarte grave. Înaintea meciului de la Piatra Neamț, la ultimul antrenament, Moțiu a acuzat dureri la genunchi și nu a făcut deplasarea cu noi. Dar s-a antrenat ieri cu echipa, astăzi sper să poată face antrenamentul în întregime pentru a putea să ne bazăm și pe el în meciul de joi”.

CSCD va efectua mâine dimineață un ultim antrenament, după care va porni spre zona Bucureștiului.

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...