Selectați pagina

CSC Dumbrăvița, victorie cu FC Unirea Dej – Declarații Cosmin Stan

CSC Dumbrăvița, victorie cu FC Unirea Dej – Declarații Cosmin Stan
Publicitate

CSC Dumbvrăvița se întoarce victorioasă de la Dej, acolo unde s-a desfășurat al doilea amical al perioadei de pregătire. Fotbaliștii alb-verzi au învins cu 2-1 formația locală, FC Unirea Dej, la capătul unui meci disputat pe durata a două reprize de câte 50 de minute.

Oboseala s-a simțit în jocul echipei antrenate de Cosmin Stan, mai ales în repriza a doua, una în care ardelenii au controlat ostilitățile, au avut câteva oportunități ratate din situații clare și au nimerit de trei ori transversala. Scorul a fost deschis de dumbrăvițeni, prin Adrian Ungureanu, în minutul 40, iar gazdele au egalat prin Alexandru Pop, în minutul 54, dintr-un penalty dictat pentru un fault comis de Ilan. Pe fondul dominării gazdelor, echipa noastră a marcat spre final, prin Cristian Grancea.

Iată formulele utilizate de CSCD, în cele două reprize ale meciului de astăzi:

Repriza I: Trifon – Bura-Koț (cpt.), S. Sabău, A. Sabău – Amariei, L. Bodri, Tănase, Ungureanu, T. Bodri – Blickling, D. Popa
Repriza a II-a: R. Mikloș – Ilan, Bain, C. Toma – D. Bălace, Tismonar, Zurbagiu (cpt.), Grancea, Ghinescu – Simon, Grigoriu
Au lipsit: Olaru (accidentat), Paulevici și Ciui (învoiți)

Pentru Unirea Dej au evoluat Răilean – Roș, Burdeț, D. Pop, Gîț, Ad. Pop, A. Militaru, Cocian, Călugăr, Al. Pop, Blaj (cpt.). Au mai intrat după pauză Chindriș – Kereki, Buta, Maftei, Meszaroș, Vl. Bogdan, Frăsineanu, An. Pop, Fulga.

Ne-am străduit să facem efort. Suntem foarte încărcați, îmi e și milă de jucători, la cât am tras de ei în aceste două săptămâni! Dar e clar că avem nevoie de o pregătire fizică foarte dură pentru ceea ce ne așteaptă în viitorul sezon. S-a văzut clar că suntem foarte obosiți, dar e normal pentru această perioadă. Mă bucur mult că fiecare jucător s-a străduit, în limitele posibilităților fiecăruia. Din punct de vedere fizic, au dat aproape totul! Unirea Dej e un adversar bun, cred că și în sezonul viitor se va situa la mijlocul clasamentului. Formează o echipă bună, preocupată să construiască, să paseze pe jos, cu atacanți care vin multe linii, care joacă cu devieri. Dar am stat destul de bine în teren. În a doua repriză am avut probleme, asta și pentru că, pe linia de fund, am avut unele mici improvizații”, a declarat la final antrenorul Cosmin Stan.

Săptămâna viitoare, CSC Dumbrăvița are programate două meciuri de verificare. Pentru ziua de miercuri, 20 iulie, a fost confirmat un test cu Unirea Sânnicolau Mare (Liga a IV-a Timiș), care va avea loc la Bazoșu Vechi, de la ora 18.30. Mai apoi, sâmbătă, 23 iulie, alb-verzii se vor duela cu o fostă adversară din Liga a III-a, CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Locul de desfășurare și ora vor fi stabilite, de comun acord, săptămâna viitoare.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...