Selectați pagina

CSC Dumbrăvița VS. CS Șoimii Lipova, ultima etapă din play-off se joacă sâmbătă – Ce spune Cosmin Stan despre reprogramare

CSC Dumbrăvița VS. CS Șoimii Lipova, ultima etapă din play-off se joacă sâmbătă – Ce spune Cosmin Stan despre reprogramare
Publicitate

Meciul CSC Dumbrăvița-CS Șoimii Lipova, contând pentru etapa a IX-a din play-off-ul Ligii 3, Seria 8, se va desfășura sâmbătă, 21 mai, de la ora 18. Federația Română de Fotbal a decis să mute ziua de desfășurare obișnuită a meciurilor de pe stadionul Ștefan Dobay, astfel ca partida să se dispute în paralel cu CS Crişul Chişineu Criş – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

Alb-verzii așteaptă ultima etapă, dinaintea barajului, de pe primul loc, cu 3 puncte avans față de rivala din Ghiroda. Conform cscdumbravita.ro, criteriul de departajare la final de campionat e locul ocupat la încheierea sezonului regular și nu golaverajul sau meciurile directe. Așa încât Dumbrăvița are nevoie de cel puțin un punct în confruntarea cu Lipova pentru a nu mai depinde de rezultatul meciului ce se dispută în paralele.

Nu cred că a fost gândită cum trebuie această programare. Inițial, FRF ne-a pus meciul vineri, și-au dat seama luni că nu e în regulă, pentru că nu era decis primul loc, iar atunci au pus ambele meciuri în aceeași zi. Au motivat prin faptul că ziua oficială de disputare a meciurilor din Liga a III-a e sâmbătă, dar nu cred că au luat în considerare faptul că Deva joacă vineri și ar avea o zi în plus de odihnă. Nu cred că au calculat acest lucru, atâta vreme cât nu calculaseră nici această situație la egalitate de puncte și au programat inițial cele două jocuri din ultima etapă în zile diferite. Din păcate, ne lovim de asemenea situații… Un lucru bun e că știm când începe sezonul viitor. La Liga a III-a, începe competiția în 27 august. E un lucru bun, dar și Cupa României, în format nou, va începe la 6 iulie. Atunci ar trebui să intre echipele de Liga a III-a… Eu îmi pun aici niște întrebări. Cum poți să ții o echipă în pregătire o lună și jumătate, doar pentru că la începutul lunii iulie trebuie să joci un meci în Cupa României? Nu sunt gândite cum trebuie aceste lucruri, din păcate. Nu mi se par normale aceste schimbări fără noimă, fără a fi gândite până la capăt. Trebuie să ne adaptăm la ce vine de sus și m-aș opri aici… – a declarat antrenorul principal Cosmin Stan pentru pagina clubului.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din județul Satu Mare, cu Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) la centru, ajutat de Zsolt Kopriva (Carei) și de Krisztián Tóth (Petreşti). FRF a delegat doi observatori hunedoreni: Sorin Ciotlaus (Deva) și Călin Marius Orbonaș (Ilia)

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...