Selectați pagina

Cum a decurs până acum vaccinarea în Dumbrăvița

Cum a decurs până acum vaccinarea în Dumbrăvița
Publicitate

Astăzi este a 10-a zi de cand a început etapa a 2-a de vaccinare în comuna  Dumbrăvița. Până acum, au fost vaccinate persoanele de peste 65 de ani, cele cu boli cronice, personalul administrației publice și cel al apărării și ordinii publice. Urmează să fie vaccinat personalul din unitățile de învățământ.

“Oamenii au fost foarte mulțumiți de cum a decurs vaccinarea. Până în momentul de față nu am înregistrat efecte adverse. Respectăm întocmai instrucțiunile date de către Direcția de Sănătate Publică Timiș și Serviciul de Telecomunicații Speciale. Programul a fost respectat cu strictețe, iar unii pacienți au venit chiar mai devreme cu 30-40 de minute, chiar dacă nu este necesar” – a declarant Dr. Cosmina Ștefan pentru DumbrăvițaTV.ro.

Toți cei care au fost vaccinați cu prima doză, vor primi rapelul în luna februarie. Reamintim că Centrul de Vaccinare din comună se află în incinta Centrului de Zi și este deschis zilnic (luni-duminică) între orele 8 – 20.

Președintele Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), Valeriu Gheorghiță, a precizat, marți, într-o conferință de presă că în acest moment România are un deficit de 117.000 de doze de vaccin, astfel că din 28 ianuarie se amână cu 10 zile toate persoanele programate care deservesc activități esențiale și care nu au boli cronice sau nu au mai mult de 65 de ani – anunță g4media.ro.

Reprogramarea se va face automat în platformă. Valeriu Gheorghiță a explicat că este vorba despre o perioadă de 10-14 zile, care include 35.000 de persoane.

DumbrăvițaTV.ro/g4media.ro

Foto: MTI

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...