Selectați pagina

Cum va evolua vremea în următoarele zile – Vești sumbre de la meteorologi

Cum va evolua vremea în următoarele zile – Vești sumbre de la meteorologi
Publicitate

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod Portocaliu în după-amiaza zilei de miercuri (17 iunie) și la începutul nopții de miercuri spre joi (17/18 iunie), mai exact în intervalul orar 12:00 – 23:00, pentru zonele Crișana, Maramureș, Transilvania, Banat și local în Oltenia, Muntenia și Moldova, unde vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi intensificări ale vântului, grindină și descărcări electrice.

De asemenea, pentru perioada 18 iunie, ora 10:00 – 20 iunie, ora 10:00, s-a emis un Cod Galben de ploi si vreme rea, pentru toată țara.

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.
Notă: Gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat în cea mai mare parte a țării, pe tot parcursul săptămânii.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...