Selectați pagina

Cupa Pădurea Verde la ciclism – Un festival de distracție și mișcare pentru toată familia, în Dumbrăvița!

Cupa Pădurea Verde la ciclism – Un festival de distracție și mișcare pentru toată familia, în Dumbrăvița!
Publicitate

Într-o atmosferă plină de entuziasm și energie, ACS Velocitas Dumbrăvița anunță un eveniment ciclistic de excepție, Cupa Pădurea Verde, care promite să aducă bucurie, mișcare și competiție în mijlocul naturii. Aflată la cea de-a doua ediție, Cupa Pădurea Verde la Ciclism se desfășoară în 27 august 2023, în pădurea de la marginea Dumbrăviței. Evenimentul sportiv este programat de la ora 11, iar startul se dă din parcarea Sălii Polivalente de pe strada Codrului.

Evenimentul este un adevărat regal pentru pasionații de ciclism de toate vârstele, cu o atenție deosebită acordată copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Sub deviza „Distracție și Mișcare”, Cupa Pădurea Verde aduce în prim-plan competiții adaptate pentru toate categoriile de vârstă, asigurându-se că fiecare participant se simte parte dintr-un spectacol plin de adrenalină și bucurie.

Momentul de început al zilei este dedicat juniorilor, unde copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani vor lua startul pe trasee special concepute pentru nivelul lor de experiență și aptitudini. Prin intermediul acestei competiții, organizatorii doresc să stimuleze pasiunea pentru ciclism și activitatea fizică în aer liber, promovând un stil de viață sănătos și interacțiunea socială.

Categoriile de concurs sunt împărțite în funcție de vârste și includ și o secțiune specială, „Familie”, care oferă părinților șansa să pedaleze alături de cei mici pentru o experiență unică și memorabilă.

Participanții vor beneficia de facilități de primă clasă, precum cronometrare electronică cu cip, tricou personalizat, medalii, înghețată și puncte de alimentare cu apă și fructe. În plus, organizatorii vor sărbători eforturile și realizările participanților cu premii atractive, pentru a-i motiva să se implice în competiție și să depășească propriile limite. În cadrul Cupei Pădurea Verde, fiecare participant are șansa de a câștiga și mai mult, prin intermediul unei tombole speciale pentru copii, unde două biciclete așteaptă să își găsească noii posesori. Acest gest adaugă o notă suplimentară de emoție, îmbinând excelența sportivă cu surprizele plăcute – ne-au transmis organizatorii evenimentului.

Cu un program bine structurat și trasee adaptate pentru fiecare categorie de vârstă, Cupa Pădurea Verde la Ciclism promite să fie un eveniment memorabil, care să aducă comunitatea cicliștilor și familiilor împreună într-o zi plină de distracție și aventură. Participarea este gratuită pentru copii și părinții lor.

Program

Duminică 27 august 2023 

09:00 – 11:00 Ridicarea pachetului de start – Sala Polivalentă Dumbrăvița

11:00 START Cursa copii 1 / categoriile Familie 3-8 ani, Fete/Băieți 5-6 ani

11:30 START Cursa copii 2 / categoriile Fete/Băieți 7-8 ani și 9-10 ani

12:10 START Cursa copii 3 / categoriile Fete/Băieți 11-12 ani și 13-14 ani

13:00 START Cursa adulți / categoriile Masculin 15-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, +40 ani și Feminin Open

15:00 Festivitatea de premiere + Tombolă

Evenimentul este organizat cu finanțare obținută prin Centrul de Proiecte Timișoara.

Pentru mai multe informații și înregistrare, vă rugăm să accesați site-ul oficial al evenimentului: https://bit.ly/3YDKQn8

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...