Selectați pagina

De mâine va funcționa și Spitalul Clinic Militar de Urgență Dr. Victor Popescu Timișoara, amplasat pe Stadionul CFR

De mâine va funcționa și Spitalul Clinic Militar de Urgență Dr. Victor Popescu Timișoara, amplasat pe Stadionul CFR
Publicitate

În urma demersurilor făcute de Direcția de Sănătate Publică Timiș și a susținerii acordate de Instituția Prefectului către Ministerul Sănătății și Comitetul Național de Situații de Urgență  a fost semnat Ordinul ministrului sănătății privind completarea anexelor Ordinului ministrului sănătății nr. 555/2020 privind aprobarea Planului de măsuri pentru pregătirea spitalelor în contextul pandemiei de coronavirus, a Listei spitalelor care asigură asistența medicală pacienților testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în faza I și faza II și a Listei cu spitalele suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți de virusul SARS-CoV-2. Ordinul urmează ca,  în cursul zilei de astăzi, să fie publicat în Monitorul Oficial al României.

În cadrul Anexei 2 – care cuprinde Listei spitalelor care asigură asistența medicală pacienților testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în faza I și faza II s-a adăugat Spitalul Clinic Militar de Urgență Dr. Victor Popescu Timișoara – Sistemul medical modular de izolare și tratament. Tabără de izolare și carantinare COVD – 19.

Astfel, de mâine urmează să se operaționalizeze Spitalul Clinic Militar de Urgență Dr. Victor Popescu Timișoara – Sistemul medical modular de izolare și tratament, amplasat pe stadionul CFR.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...