Selectați pagina

DECLARAȚII – Ce spune dumbrăvițeanul Cristian Moș (USR Timiș) despre criza guvernamentală

DECLARAȚII – Ce spune dumbrăvițeanul Cristian Moș (USR Timiș) despre criza guvernamentală
Publicitate

Dumbrăvițeanul Cristian Moș, președinte USR Timiș, membru în Biroul Național Reunit USR PLUS, a transmis redacției un comunicat de presă în care cere de urgență retragerea sprijinului politic pentru premierul Cîțu.

„Responsabilitatea noastră este față de români – înainte de orice. Dar din acest moment Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR PLUS pentru rămânerea în funcția de prim-ministru. Demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, este o decizie unilaterală și imatură a premierului Florin Cîțu care pune sub semnul întrebării capacitatea domniei sale de a conduce un guvern” – spune Cristian Moș, apoi a adăugat: „Domnul Cîțu a luat o decizie în mod unilateral ceea ce este împotriva spiritului în care am format această coaliție de guvernare. În urma votului dat de români, am decis să lucrăm în echipă pentru a reforma România și până astăzi deciziile au fost luate în comun. Încă din prima zi a mandatului, Vlad Voiculescu a început un proces de reforme pentru realizarea cărora s-a angajat întreaga coaliție, inclusiv domnul Cîțu atunci când a primit invitația de a-și asuma rolul pe care încă îl deține„.

Florin Cîțu l-a demis unilateral pe Vlad Voiculescu fără nici o evaluare, făcând jocul celor care frânează de trei luni de zile reformele din programul de guvernare pe care l-am agreat și votat împreună. Alianța USR PLUS își dorește să rămână într-o Coaliție de guvernare care își asumă până la capăt reformele decise împreună. Cerem de urgență o ședință a Coaliției pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premierul Cîțu” – a concluzionat președintele USR Timiș.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...