Selectați pagina

DELGAZ Grid sisteaza alimentarea cu gaze naturale în localitatea Dumbrăvița

DELGAZ Grid sisteaza alimentarea cu gaze naturale în localitatea Dumbrăvița
Publicitate

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, 4 martie, în localitățile Ghiroda, Giarmata Vii, Dumbrăvița și pe 15 străzi din Timișoara. Pentru execuția unor intervenții în regim de urgență în sistemul de transport al gazelor naturale de către Transgaz, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 04 martie a.c., începând cu ora 08:00, în localităţile Ghiroda, Giarmata Vii, Dumbrăvița – se arată în comunicatul de presă transmis de furnizorul DELGAZ Grid.
Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată și în Timișoara pe străzile: Aeroportului, Eugen T. Marinescu, Alexandru Șerbănescu, Fluieraș, Torontal, Cornelia Ursu, Maria Dogaru, Petru Bandu, Alexandru Jebeleanu, Jeska Petru, Emo Kalay, Johan Wolf, Martin Gemeinghart, DN6 – Parcul Industrial Torontal și Platforma Industrială Aeroport Militar.

La o parte dintre consumatori din localitățile Dumbrăvița și Timișoara este posibil ca presiunea gazelor naturale să fie redusă pe perioada execuției lucrărilor.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil miercuri, 04 martie, începând cu ora 19:00 și poate dura până vineri, 6 martie, ora 23:00.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...