Selectați pagina

Deplasare grea pe malul Crișului pentru CSC Dumbrăvița – Declarații Abdrudan & Stan

Deplasare grea pe malul Crișului pentru CSC Dumbrăvița – Declarații Abdrudan & Stan
Publicitate

După succesul răsunător din prima etapă, 6:0 pe terenul celor de la CS Avântul Periam, alb-verzii vor avea partea de o nouă deplasarea grea, de această dată pe malul Crișului. Derby-ul rundei, CS Crişul Chişineu Criş – CSC Dumbrăviţa, se va juca sâmbătă, de la ora 17, pe stadionul „Aurel Ardelean”.

Iată cea au declarat cei doi antrenori de fotbal pentru cscdumbravita.ro, înaintea etapei a II-a din cadrul Liga 3, Seria 8.:

Adrian Abrudean (Crișul): „Îi respectăm pe cei de la Dumbrăvița așa cum respectăm fiecare adversar. Sigur, o echipă ce câștigă cu 6-0 într-o deplasare deloc ușoară, precum cea de la Periam, nu trebuie tratată niciun moment cu jumătăți de măsură și sper ca băieții mei să facă asta sâmbătă. Știm că au pierdut jucători importanți, cu experiență, ca Telescu, Ștefan sau Făgărășanu, dar au venit în locul lor tineri talentați, dornici de afirmare și rezultate. Sigur, mai sunt pe acolo un Zurbagiu sau Schinteie, fotbaliști experimentați, importanți la mijlocul terenului. Așadar, e un adversar periculos, dar jucăm acasă și avem și noi destule atuuri de ordin tehnic și tactic să legăm primele victorii ale sezonului.”

Cosmin Stan (Dumbrăvița): „Am trecut cu bine de prima deplasare, cea de la Periam, si iata ca vine a doua deplasare consecutiva, la Chisineu Cris, unde mergem cu sperante. Suntem constienti ca jucam cu una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, care are in componenta pe, dupa parerea mea, cel mai bun atacant al seriei, vorbesc de Nicu Modan, dar noi ne dorim sa fim apreciati de cei care vor veni la meci, asta insemnand ca ne-am facut treaba bine.”

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...