Selectați pagina

Doar două cluburi sportive primesc finanțare de la Consiliul Județean – Selecția programelor din cadrul Agendei Sportive

Doar două cluburi sportive primesc finanțare de la Consiliul Județean – Selecția programelor din cadrul Agendei Sportive
Publicitate

Două programe ale structurilor sportive de drept public primesc finanțare de la Consiliul Județean. Selecția în cadrul Agendei Sportive a CJ Timiș, în etapa de finanțare dedicată structurilor de drept public, a fost finalizată – a anunțat astăzi instituția condusă de Alin Nica.

În total, șapte structuri au depus solicitări, programele a două dintre acestea fiind declarate eligibile, conform regulamentului de finanțare. Mai exact, CSU Universitatea de Vest din Timișoara și CSS Bega Timișoara sunt propuse spre finanțare cu 300.000, respectiv 200.000 lei. Aprobarea finală va fi dată prin votul consilierilor județeni. Suma totală prevăzută pentru această etapă a fost de 2.2 milioane lei.

Rezultatul selecției și criteriile de atribuire pot fi consultate la adresa https://sport.cjtimis.ro/. Contestații pot fi depuse în perioada 29 septembrie – 3 octombrie 2022.

Comisia de selecție a reunit specialiști atât din cadrul, cât și din afara instituției: Mihaela-Maria Calescu – consilier județean (președinte); Mario Ghica – Expert superior, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (membru); Romulus Rașca – Membru al Academiei Olimpice Române, filiala Timiș (membru); Mircea Răzvan Dușa – Consilier juridic, Serviciul de consultanță și avizare juridică, CJ Timiș (membru), Dănuț-Stelian Fenichiu – Consilier superior, Serviciul financiar contabil, CJ Timiș (membru) și Tiberiu Stoia – Consilier principal, Biroul de cultură, învățământ, minorități, sport și culte, CJ Timiș (secretar comisie, fără drept de vot).

Etapa dedicată structurilor de drept privat din cadrul Agendei Sportive s-a desfășurat în prima parte a anului, 14 proiecte beneficiind, la acel moment, de 1 milion de lei – se mai arară în comunicatul de presă.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...