Selectați pagina

DSVSA Timiș continuă seria de controale oficiale la unităţile de alimentație publică din Timișoara și în localitățile din județ!

DSVSA Timiș continuă seria de controale oficiale la unităţile de alimentație publică din Timișoara și în localitățile din județ!
Publicitate

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Timiș continuă seria de controale oficiale la unităţile de alimentație publică din Timișoara și în localitățile din județ, pentru a se asigura ca operatorii din industria alimentară respectă normele și cerințele de igiena alimentară și pentru ca toți cetățenii să consume alimente sigure – se arată în comunicatul de presă semnat de directorul executiv Dr. Alin Flavius Nicoară.

Medici veterinari oficiali și ingineri specialiști din DSVSA Timiș au desfășurat în perioada 30.08-03.09.2021 în unități de alimentație publică 14 acțiuni de control și verificare.

Concret au fost controlate:

Supermarket – 7 controale – cu 1 (un) avertisment pentru păstrarea pungilor de bomboane, cu termen de valabilitate depășit, în alt spațiu decât în cel special amenajat, destinat subproduselor.

Restaurantcu 1 (un) avertisment.

Fast food – 1 (un)control

– condiţii de depozitare necorepunzătoare a produselor alimentare ;

– pentru manipularea produselor alimentare cu încălcarea normelor sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor;

Piaţă agroalimentară – 2 controaleoficiale.

– Cantine – 1 (un) control .

– Comerț cu amănuntul -2 controale oficiale cu două amenzi aplicate în valoare de 20000 lei

condiţii de depozitare necorepunzătoare a produselor alimentare ;

– produse alimentare etichetate necorespunzător

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...