Selectați pagina

VIDEO: Dumbrăvița mizează pe tineri – Ce spune Florin Macavei despre situația de la CSC

Publicitate

Conform calendarului stabilit de Federația Română de Fotbal (FRF), perioada de transferuri s-a încheiat luni noapte. Chiar dacă a mai rămas o lună până la reînceperea seriei a VIII-a din Liga3, CSC Dumbrăvița nu mai poate efectua modificări majore în lot.

Așa cum am anunțat încă din toamna trecută, odată cu plecarea lui Sorin Bălu a părăsit echipa și Eduard Soare, cel care a renunțat la fotbal și a acceptat o ofertă de a se muta în Austria! Gruparea de pe strada Mihai Eminescu s-a despărțit până la urmă și de perechea din atac Octavian Drăghici-Marco Enciu. Primul s-a mutat la vecinii de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, tânărul Robert Miklós (foto) s-a înțeles cu AFC Ripensia UVT Timișoara din Liga2.

În schimb experimentatul Enciu s-a transferat la sute de kilometri, mai exact la echipa ACS Șomuz Fălticeni din Liga 3 – Seria 1. Conform surselor Dumbravita TV.ro, nu este exclus ca în următoarele zile să se renunțe și la Radu Motreanu.

În schimb la categoria sosiri cei de la CSC anunță șase transferuri. Pentru cele 8 etape rămase din retur au fost împrumutați patru jucători. Portarul Robert Popeț (născut 2001) și mijlocașul Alexandru Daminescu (n. 2002) au sosit de la ACS Poli Timișoara. Mijlocașul lateral Denis Giurgiu (n. 2002) a venit de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, iar apărarea va fi întărită de fundașul Eric Pașcu, cel care aparține de AFC UTA Arad, dar ultima dată a evoluat pentru CS Gloria Lunca Teuz-Cermei. Staful tehnic condus de Florin Bătrânu l-a transferat definitiv pe mijlocașul Dacian Dobra (n. 2002) de la CSM Deva (fosta LPS Cetate Deva), iar fundașul Răzvan Putnic (n. 2003) a revenit de la AFC UTA Arad.

Având în vedere situația ușor tensionată – legată de finanțarea activitățiilor sportive – președintele Florin Macavei nu a dorit să inflameze spiritele printr-o nouă apariție publică, însă a dat dovadă de amabilitate cu o declarație oferită telefonic. „Am trecut printr-o reorganizare sportivă și financiară. În această perioadă am redus cheltuielile salariale. Am mai avut discuții cu conducerea administrației publice locale, urmează să vedem ce buget ne va sta la dispoziție pentru fiecare secție. Până nu avem cifrele, nu vă pot oferii mai multe detalii, dar este clar că pentru bunul mers al sportului dumbrăvițean va trebui sa ne descurcăm cu ce avem. Încercăm să adunăm mai mulți bani din sponsorizări, mizăm și pe sprijinul oamenilor de fotbal din comună” – a declarat Macavei pentru Dumbrăvița TV.

„Până pe 12 martie vom continua antrenamentele pe plan local. Personal, mă aștept să facem o figură frumoasă și să mai urcăm în clasamentul seriei” – a concluzionat președintele secției de fotbal a CSC Dumbravița.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...