Selectați pagina

Dumbrăvița va fi puternic reprezentată la Campionatul Național U15

Dumbrăvița va fi puternic reprezentată la Campionatul Național U15
Publicitate

Secția de tenis de masă din cadrul CSC Dumvrăvița va fi puternic reprezentată în această săptămână, la Arad, acolo unde se desfășoară Campionatul Național U15. Competiția se va desfășura, de mâine până duminică, la sala de sport a Universității Aurel Vlaicu, din cartierul Micălaca.

Primele două zile (miercuri și joi) sunt rezervate concursului pe echipe. CSC Dumbrăvița a înscris patru echipe la masculin și una la feminin. Acestea vor avea următoarea componență:

Masculin:

Echipa 1: Vuk Andrejevic, Alexandru Dehelean, Vlad Valjan;
Echipa 2: Răzvan Popescu, Andrei Cardaș, Marc Silaghi
Echipa 3: Raul Dulca, Alexandru Cardaș, Matei Silaghi

Feminin: Alessia Nemeth, Isabella Deac, Nina Bialis

De joi până duminică, e programat concursul individual U15, cu meciuri la simplu și la dublu. Aici, CSC Dumbrăvița va fi reprezentată de Vuk Andrejevic, Alexandru Dehelean, Vlad Valjan, Raul Dulca, Alexandru Cardaș, Matei Silaghi și Alessia Nemeth. În competițiile de dublu, Nicoleta Husar va miza pe perechile Andrejevic/Silaghi, Dehelean/Valjan și Cardaș/Dulca, în vreme ce pentru Alessia Nemeth se caută în continuare o parteneră.

„Pentru cei mici, e clar că e vorba doar de acumularea de experiență, să le vedem jocurile, mentalitatea, consecvența din joc. La cei mai mari, ne gândim să intre pe tablou și să sperăm că vor ajunge cât mai sus. E greu de făcut o previziune dinainte”, a declarat antrenoarea Nicoleta Husar pentru cscdumbravita.ro.

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...