Selectați pagina

Educația medicală continuă rămâne o prioritate pentru Asociația OncoHelp Timișoara

Educația medicală continuă rămâne o prioritate pentru Asociația OncoHelp Timișoara
Publicitate

În perioada 5-7 martie 2021 Asociația OncoHelp organizează conferința cu tema “Managementul multidisciplinar al patologiei oncologice – noutăți în diagnostic și tratament”, conferință organizată în cadrul Zilelor OncoHelp. Aflat la cea de-a cincea ediție, evenimentul se va desfășura, la fel ca edițiile din 2020, on-line, folosind platforma www.myconnector.ro.

Adresat specialiștilor în domeniu, participarea se poate realiza doar pe bază de invitație. Evenimentul va reuni medici specialiști și rezidenți oncologi, hematologi, radioterapeuți, radiologi si anatomopatologi cât și psihologi clinicieni. Prezentările vor fi realizate de specialiști din cadrul Asociației OncoHelp și din alte clinici oncologice din țară și din străinătate.

În cadrul conferinței vor avea loc prezentări și dezbateri privind noutățile din domeniul oncologiei medicale si a specialitatilor conexe atât în diagnostic cât și în tratament, prezentări de caz, prezentări de terapii și produse farmaceutice, prezentări de ghiduri și protocoale, dar și de noutăți legislative.

Acest eveniment educațional și științific organizat sub umbrela Asociației OncoHelp a ajuns în prezent la cea de-a cincea ediție, devenind astfel un eveniment de tradiție. Acest lucru se datorează faptului că, pentru specialiștii Asociației OncoHelp, educația medicală și colaborarea științifică în beneficiul pacientului oncologic rămân prioritare.

Conf. Univ. Dr. Șerban Negru

“Zilele OncoHelp au ajuns la a 5-a ediție. Un eveniment regional al medicilor oncologi, această conferință reunește, de-a lungul a trei zile, colegii din această breaslă din județele cele mai vestice ale țării. De la Baia Mare până la Turnu Severin, oncologii se întâlnesc pentru a asculta și discuta cele mai noi informații mondiale din acest domeniu. Oncologia rămâne în continuare domeniul medical cu cea mai mare viteză de schimbare, de aceea astfel de evenimente medicale sunt esențiale pentru a ne ține conectați la ultimele noutăți de specialitate” a declarat Conf. Univ. Dr. Șerban Negru, Președinte al Asociației OncoHelp.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...