Selectați pagina

Elevii cu rezultate remarcabile la învățătură pot beneficia de burse de merit

Elevii cu rezultate remarcabile la învățătură pot beneficia de burse de merit
Publicitate

Cu ocazia aniversării a nouă ani de activitate, compania lansează programul „Bursele Cupio”, prin care acordă elevilor cu rezultate remarcabile nouă burse în valoare de 1000 lei net lunar pe toată durata anului școlar, inițiativă care face parte din strategia de responsabilitate socială a companiei. Bursele sunt oferite pentru anul de studiu 2021/2022 și vor fi acordate în urma unei jurizări, fiind oferite după un minuțios proces de evaluare.

Programul „Bursele Cupio” are ca scop identificarea și susținerea copiilor și tinerilor care provin din familii cu posibilități materiale reduse, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, având rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră stabilite, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat.

 „Cupio reprezintă atât pentru angajații, cât și pentru clienții noștri, un brand dinamic și inovator, cu valori pe care le transpunem zi de zi în activitățile noastre. Ne-am dorit ca aniversarea celor nouă ani de Cupio să reprezinte mai mult decât celebrări specifice, ci să și vorbească despre valorile noastre. Prin acest program investim în educație și vom susține pe termen lung elevii cu rezultate bune și extrem de motivați să se dezvolte”, a declarat Raluca Ștefănescu, cofondator Cupio.

Programul de burse Cupio  este unul dintre proiectele dezvoltate de companie pentru susţinerea educaţiei de calitate în România.

Evaluarea candidaturilor se va face de către un juriu mixt, compus din reprezentanţi ai companiei şi ai liceelor partenere alese.

Termenul limită până la care tinerii pot aplica este 1 iulie, iar procesul de selecție pentru această ediţie va începe în aceeași lună. Câștigătorii Burselor Cupio vor fi anunţaţi pe site-ul companiei, www.cupio.ro, în data de 30 august. Mai multe detalii despre programul „Bursele Cupio” şi despre regulamentul de participare vor fi  disponibile pe https://blog.cupio.ro/ din data de 15 aprilie.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...