Selectați Pagina

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul USV „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu The Family Butchers SRL, au prezentat rezultatele finale a laboratorului pentru co-crearea produselor din carne hibrid

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul USV „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu The Family Butchers SRL, au prezentat rezultatele finale a laboratorului pentru co-crearea produselor din carne hibrid
Publicitate

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu The Family Butchers SRL, au prezentat rezultatele finale a laboratorului pentru co-crearea produselor din carne hibrid, parte din proiectul EIT Food RIS Consumer Engagement Labs 2024.

Laboratorul Consumatorului a implicat direct consumatorii în procesul de dezvoltare a produselor din carne hibrid, prin facilitarea feedback-ului și a ideilor din partea celor care le vor consuma.

Ș.l. Univ. Dr. Ing. Ileana Cocan (Facultatea de Inginerie Alimentară – USV Timișoara) ne-a explicat etapele proiectul EIT Food RIS, care și-a propus să stimuleze dezvoltarea unei economii alimentare inovatoare și sustenabile, prin implicarea activă a consumatorilor în procesul de co-creație.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se încarcă...