Selectați pagina

Familia Rusu sare în ajutorul refugiaților ucrainieni

Familia Rusu sare în ajutorul refugiaților ucrainieni
Publicitate

Compania Casa Rusu în parteneriat cu Primăria Dumbrăvița și Primăria Becicherecu Mic pune la dispoziția refugiaților ucrainieni cu titlu gratuit, peste 50 de locuri de cazare cu posibilitate de extindere de până la 100, într-un spațiu propriu în comuna Carani.  

Pentru ca înțelegem momentele dificile prin care trec aceste persoane alungate de război din propriul lor cămin, oferim și trei mese calde pe zi, servicii medicale gratuite. Locul de cazare este funcțional și dotat,de la toalete, bucătărie, loc de joaca pentru copii și spatii de depozitare – declară reprezentanții Casa Rusu.

Casa Rusu totodată oferă cu titlu gratuit medicamente, truse medicale și orice este nevoie pentru a ajuta refugiații ucrainieni care ajung pe teritoriul României. Compania pune la dispoziția autorităților autobuze pentru a transporta refugiații de la graniță până la locul de cazare temporară din localitatea Carani. De asemenea fabrica de mobila RUS SAVITAR oferă cu titlu gratuit până la 200 de paturi din pal, neculisante care pot fi amplasate în spații interioare oriunde în țară. Familia Rusu împreuna cu asociații suedezi reprezentați de către Ola Rollén sunt dispuși să ofere orice fel de ajutor umanitar pentru refugiații ucrainieni pentru a putea face fata cu brio acestor vremuri grele, care speram sa se finalizeze cat mai curând.

DumbravitaTV.ro

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...