Selectați pagina

Finanțare de peste 2 milioane de lei, de la CJ, pentru sportul timișean – Cât va primi tenisul de masă din Dumbrăvița

Finanțare de peste 2 milioane de lei, de la CJ, pentru sportul timișean – Cât va primi tenisul de masă din Dumbrăvița
Publicitate

Consiliul Județean face infuzie de capital în sportul timișean! Instituția a alocat 2.195.000 lei, fonduri nerambursabile, pentru 18 proiecte ce se vor desfășura în acest an în județul nostru. Este vorba despre inițiative declarate eligibile în cadrul Agendei sportive, program de finanțare derulat anual de CJ Timiș – se anunță în comunicatul de presă remis Dumbravitatv.ro.

Nicoleta Husar, președintele clubului ACS Dumbrăvița, ne-a confirmat că din acest coș de 2.1 milioane de lei vor beneficia și cei de la tenisul de masă din comună. Mai exact ACS-ul va primit 25 de mii de lei pentru un proiect legat de sportul de performață!

Au fost disponibile două axe de finanțare, sportul de performanță și sportul pentru toți. Pentru a putea solicita sprijin financiar, solicitanții trebuie să fie persoane juridice fără scop patrimonial care desfășoară activități neeconomice sau desfășoară activități economice care nu depășesc 20% din totalul activității desfășurate anual.

Cele mai mari finanțări au fost obținute de cluburile sportive municipale din Timișoara și Lugoj (260.000 lei fiecare), cât și cluburile sportive universitare ale UPT și UVT, 260.000, respectiv 220.000 lei. Finanțări importante au primit și cluburi moto sau de dans sportiv.

Punctarea proiectelor în procesul de selecție și evaluare a ținut cont de criterii precum anvergura, relevanța și continuitatea acestuia, categoriile de vârstă cărora se adresează, încadrarea pe ramură de sport olimpic sau neolimpic, cât și experiența solicitantului în managementul de proiect.

Aprobarea finală a finanțărilor va fi dată prin votul consilierilor județeni, într-o viitoare ședință.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...